Gestul incredibil făcut de o studentă pentru această fetiță aflată pe patul de moarte

Conform DailyMail, Talia Rosko este o fetiță de doar 1 an și 4 luni din  New Jersey. Ea a fost diagnosticată la doar 9 săptămâni cu o boală gravă, care i-a distrus ficatul și a adus-o pe patul de moarte. Boala se numește artezie biliară. Medicii le-au spus părinților că singura șansă a copilului este transplantul de ficat, dar că ei nu sunt compatibili.

Au căutat o bonă ca să aibă grijă de fiica lor cât ei nu sunt acasă și au cunoscut-o pe Kiersten Miles, în vârstă de 22 de ani. Talia a început să-și îndrăgească bona și să adore să petreacă timp în compania ei. De asemenea, Kiersten s-a atașat de fetiță și i se rupea sufletul când se gândea la cât de bolnavă e aceasta. S-a tot gândit la cum ar putea să o ajute, până când a realizat că ea ar putea să-i doneze o bucată de ficat, pentru a o salva. Testele au arătat că cele doua sunt compatibile.

Părinții copilei au fost copleșiți de bunătatea bonei. „Nu știam că are un suflet atât de bun – mi-am dat seama acum că așa e ea. Este un adevărat înger pe pământ…” a spus mama Talia Rosko, fetița salvată de către bonă.

Fetița este acum sănătoasă datorită lui Kiersten Miles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*