Ger și viscol în toată țara! Când începe URGIA:

Circulația rutieră din România este din nou afectată de un val de ninsori. Traficul este oprit pe mai multe drumuri naționale din mai multe județe, Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa este închisă. Meteorologii au emis, miercuri dimineaţă, atenţionări cod galben de viscol pentru mai multe judeţe din sud-estul ţării.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o informare meteo de ger și intensificări ale vântului. Potrivit meteorologilor, vremea va deveni deosebit de rece, iar până la sfârșitul săptămânii gerul se va extinde în cea mai mare parte a țării. Frecvent se vor înregistra temperaturi minime cuprinse între—20 și—10 grade, iar maximele diurne vor fi preponderent negative.

Traficul pe DN4, tronsonul de la Centura Capitalei până la limita cu judeţul Călăraşi, a fost reluat, miercuri, în timp ce Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa este în continuare închisă, circulându-se doar pe A4, de la Ovidiu la Agigea. De asemenea, sunt închise şi mai multe drumuri naţionale din patru judeţe. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, miercuri, la ora transmiterii acestei ştiri, Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa este închisă, din cauza vântului care spulberă zăpada pe partea carosabilă. Pe Autostrada A4 se poate circula între Ovidiu şi Agigea, dar nu este permisă intrarea pe A2.

Traficul a fost oprit, miercuri dimineaţă, şi pe DN22A Hârşova – limita judeţului Tulcea, în Constanţa. De asemenea, circulaţia este închisă în continuare şi pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, precum şi pe tronsoane de drumuri naţionale din cinci judeţe. În prezent sunt închise şi 13 tronsoane de drumuri naţionale pe 16 sectoare.

Traficul pe DN2C în judeţul Buzău a fost reluat, miercuri dimineaţă, fiind în continuare oprită circulaţia pe mai multe drumuri naţionale din cinci judeţe, precum şi pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa. Pe A4 Ovidiu-Agigea, traficul a fost reluat.

De vineri va incepe sa ninga abundent in toata tara si temperaturile vor scada pana la -25 de grade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*