GATA, e oficial! Anuntul clar facut de MADALIN IONESCU, la doua zile dupa ce a anuntat pe toata lumea ca si-a dat demisia de la Kanal D! A confirmat zvonurile: „Sunt

În această seară de joi, prezentatorul TV Mădălin Ionescu, cel care anunţa, cu doar o zi în urmă, că va lua o pauză nedeterminată de la show-ul pe care îl moderează, şi-a luat rămas bun de la cei din faţa micului ecran.

„Ia uite câţi oameni se bucură că plec. Aseară am avut un moment, de o sinceritate ieşită din comun şi am simţit nevoia să fac mai multe precizări. Azi însă m-am trezit inert şi cu o durere cumplită de cap, dar şi tensiunea mărită. Am oferit totul, cred că şi ultima bucăţică de suflet am pus-o pe tava emisiunii. Nu mi-e bine, că plec, încerc să nu plâng“, a spus Mădălin Ionescu. De asemenea, şi Andreea Mantea s-a emoţionat foarte tare de plecarea colegului ei, pentru că a izbucnit în plâns, la ultima ediţie în care l-a avut alături, pe sticlă, pe Mădălin Ionescu. „Îţi aducem noi aminte de cele mai frumoase momente“, a mărturisit bruneta.

Totodată, chiar dacă i-a venit greu să îşi stăpânească lacrimile, Andreea Mantea, alături de ceilalţi colegi din emisiune, i-au pregătit o surpriză bărbatului de televiziune. Mai exact, a fost vorba despre un fimuleţ cu cele mai inedite clipe din cadrul show-ului lor. De asemenea, respectiva supriză l-a emoţionat foarte tare pe Mădălin Ionecu. Atât de tare, încât şi acesta a început să plângă!

„Le mulţumesc din suflet, colegilor mei. O să îmi fie dor de tine“, i-a spus Mădălin Andreei Mantea. „Indiferent de cine va veni, sunt convins că lucrurile vor merge pe făgaşul lor. Ne putem întâlni, mai putem colabora. Sunt oameni pe care i-am ajutat, care nu aveau serviciu şi i-am ajutat. Tocmai acei oameni m-au părăsit. Am făcut această pauză pentru familie, pentru copii. Nu îmi va fi uşor“, i-a mai spus bărbatul de televiziune brunetei.

Nu numai atât, pentru că spre finalul ediţiei de joi seară, colegii au decis să îi facă lui Mădălin Ionescu o altă surpriză, aşa că i-au pregătit acestuia un tort în formă de cămaşă.

În dimineaţa de miercuri, Mădălin Ionescu a luat pe toată lumea prin surprindere pentru că a anunţat că va pleca din cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D, pentru o perioadp nedeterminată, iar vestea i-a întristat pe fani. „Dragi prieteni, in urma cu aproximativ o luna am anunţat managementul Kanal D ca pentru mine urmează, fie si temporar, un alt drum! Voi pleca in concediu incepand din 10 iunie, putin mai devreme decat colegii mei, pentru ca vreau ca in aceasta perioada sa ma dedic cu totul familiei. Nu e usor sa cresti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o ingriji, in cele mai bune conditii, si pe Petra.

Dupa o perioada de cateva luni sau poate mai mult imi voi relua din plin activitatea profesionala din domeniu! Pentru toate reusitele uluitoare de pana acum, care au consacrat ca lider al emisiunilor de seara, ii mulţumesc publicului meu extraordinar si echipei! Mulţumesc, de asemenea, conducerii Kanal D pentru colaborarea fructuoasa din aceşti ani! P.S. Practic …editia de maine (8 Iunie ) va fi ultima cu mine in calitate de prezentator Wowbiz !“, a fost mesajul lui Mădălin Ionescu prin care îşi anunţa plecarea.

CITESTE IN CONTINUARE URMATORUL ARTICOL

Abia s-a născut fetița lui și Mădălin Ionescu face anunțul trist

Anuntul facut in aceasta dimineata de prezentator: „Dragi prieteni, in urma cu aproximativ o luna am”. Mădălin Ionescu pleacă de la Kanal D! Când va fi ultima lui emisiune

O altă vedetă de top din trustul patronat de turci se retrage de pe sticlă! După Adelina Pestriţu, care a prezentat emisiunea „Wowbiz” de la Kanal d, a venit rândul lui Mădălin Ionescu să renunţe la emisiunea de seară pe care în acest moment o prezintă alătrui de Andreea Mantea. Vedeta tv a invocat noua lui situaţie familială ca fiind motivul pentru care a luat această decizie.

Anunţ surpinzător din curtea Kanal d! Mădălin Ionescu nu va mai prezenta emisiunea „Wowbiz” şi nici nu va mai apărea pe sticlă în următoarea perioadă. Omul de tleviziune a devenit luna trecută tătic, alături de soţia sa, Cristina Şişcanu, şi vrea să-i ofere partenerei sale tot sprijinul pentru a putea să o îngrijească pe micuţa Petra aşa cum se cuvine.

”Dragii mei, în urmă cu aproximativ o luna am anunţat managementul Kanal D că pentru mine urmează, fie şi temporar, un alt drum! Voi pleca în concediu începând din 10 iunie, un pic mai devreme decât colegii mei, pentru că vreau că în această perioada să mă dedic cu totul familiei. Nu e uşor să creşti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o îngriji, în cele mai bune condiţii, şi pe Petra.

După o perioada de câteva luni sau poate mai mult, îmi voi relua din plin activitatea profesională din domeniu! Pentru toate reuşitele uluitoare de până acum, care au consacrat «Wowbiz» că lider al emisiunilor de seară, mulţumesc publicului meu extraordinar şi echipei! Mulţumesc, de asemenea, conducerii staţiei pentru colaborarea fructuoasă din aceşti ani! P.S. Practic …ediţia de mâine (8 Iunie ) va fi ultima cu mine în calitate de prezentator «Wowbiz»!”, a scris Mădălin Ionescu pe contul lui de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*