Gata, e dovada clară! Ilie Năstase a făcut anunțul șoc în urmă cu câteva momente. Surpriză de proporții

Dovada clară că Ilie Năstase își iubește soția. Brigitte Sfăt a postat pe contul de socializare o imagine, în care le arată tuturor cum a surprins-o fostul tenismen. Vedeta a primit un buchet imens de flori, însoțit de o declarație de dragoste.
Dovada clară că Ilie Năstase își iubește soția.

După o perioadă în care toată lumea credea că vor divorța, iată că cei doi se iubesc mai mult ca niciodată, iar Brigitte Sfăt pare că a reușit să își salveze căsnicia.

Dovada clară că Ilie Năstase își iubește soția, deși se spunea că vor divorța
„Surpriza dimineții”, a scris Brigitte în dreptul imaginii de pe contul de socializare. Fanii i-au admirat buchetul și i-au mărturisit că se bucură pentrru ea. „Te iubesc în continuare mult, mult de tot. Ilie”, scrie pe bilețelul care a însoțit buchetul de flori.

Recent, Brigitte și Ilie Năstase au avut parte de un episod neplăcut în aeroport.
Ilie Năstase a fost filmat pe aeroport făcând un nou gest agresiv la adresa soției sale, Brigitte Sfăt. Cearta dintre cei doi a pornit, se pare, de la niște reproșuri pe care fostul mare tenismen i le-a făcut lui Brigitte, din cauza unor invitații pe care le-a uitat acasă.

Zborul a fost unul liniștit, mai puțin partea finală, când între cei doi a avut loc un schimb dur de replici. Brigitte a început să plângă și să-i răspundă urât lui Ilie Năstase, spunându-i acestuia „prostule”. „Nu te mai suport, nu mai vreau să te văd. Lasă-mă”, i-a mai spus Brigitte.

Potrivit relatărilor martorului, Năstase a încercat să își calmeze soția și i-a cerut să nu mai plângă.
Lucrurile au degenerat, iar într-o înregistrare publicată de respectivul martor, Ilie Năstase este surprins în timp ce o trage de păr pe Brigitte și o lovește în cap.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*