Gata, dovada e cât se poate de clară! Abia acum s-a aflat, la o lună de când fosta nevastă a venit în România. Irinel Columbeanu a făcut totul public despre MONICA GABOR

Dovada că între Irinel și Moni este oficial pace: «Am găsit o modalitate de a împăca pe toată lumea»
Afaceristul recunoaște că Irina e mulțumită cu decizia pe care a luat-o acesta.
De mai bine de o lună, Monica Gabor și Irinel Columbeanu o “împart” pe fiica lor, Irina.

Aceasta stă cu mama ei, în timpul săptămânii, de unde șoferul lui Iri o ia și o duce la școală, iar weekendul îl petrece cu tatăl său. Afaceristul, în custodia căruia se află fata, a acceptat să o lase cu mama ei, atât timp cât aceasta stă în România, deși în programul de vizite stabilit de instanță nu era prevăzut acest lucru. Iri a făcut pace cu fosta soție, de dragul Irinei, și declară public că este mulțumit de decizia luată.

”Am găsit o modalitate de a împăca pe toată lumea, ca toată lumea să fie mulțumită. Important e cât de mulțumită e Irina, și la ce am constatat eu, chiar este”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Libertatea.

Iri face lecțiile cu Irina!

Irinel a mai spus că încă nu a stabilit care va fi destinația următoarei sale vacanțe cu fiica lui.

“Îmi place ca lucrurile să se desfășoare într-un ritm alert, să iau hotărâri de azi pe mâine”, a motivat afaceristul. Acesta a recunoscut că își ajută fiica la lecții, chiar dacă nu prea are nevoie. “O ajut la lecții, la toate materiile: română, matematică și, bineînțeles, la franceză. Engleză a învățat deja foarte bine”, a adăugat acesta.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*