Gabriela Cristea, mărturisire neaşteptată: ”Daria şi-a ales viitorul!”. Imaginea cu prezentatoarea TV a adunat mii de aprecieri

Gabriela Cristea, mărturisire neaşteptată: ”Daria şi-a ales viitorul!” – Gabriela Cristea şi Tavi Clonda se pregătesc să devină părinţi pentru prima oară, iar sfârşitul acestei săptămâni a fost unul încărcat pentru cei doi întrucât i-au rupt turta finuţei lor.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au luat parte la un eveniment deosebit, întrucât Daria, finuţa lor, a împlinit un an şi i-au rupt turta.

Mai mult de atât, încântată de postura în care se afla, Gabriela fiind naşa Dariei, a postat pe contul de socializare o imagine în care apare alături de finuţa ei, dar şi de părinţii acesteia. ”Daria şi-a ales viitorul, iar naşa şi naşul sunt alături de ea. Laaa muuuuulţi aaaaani!!!”, a fost mesajul postat de Gabriela Cristea, care pe 1 iunie a dezvăluit că va deveni mămică de fetiţă.


CITEȘTE URMĂTORUL ARTICOL

Gabriela Cristea are probleme cu sarcina şi a ajuns la doctor! Ce i se întâmplă prezentatoarei TV

În urmă cu fix o săptămână, Gabriela Cristea şi soţul ei, Tavi Clonda, confirmau în direct ceea ce se tot scrisese prin presă în ultima perioadă, şi anume că urmează să devină părinţi! Iată, totuşi, că nu totul e roz, fiindcă Gabriela şi Tavi au mers în grabă la medic, intrând foarte panicaţi în clădire, iar CANCAN.ro, ne oferă super-imaginile exclusive cu cei doi soţi după ce au fost cu bebeluşul la control!

Deşi bruneta este o mămică extrem de grijulie, mai ales că şi-a dorit enorm să aibă un copil, iar Tavi este constant cu ochii pe soţia sa, de vină pentru sperietura trasă poate fi şi vârsta prezentatoarei TV!

Gabriela Cristea nu are motiv mai mare de fericire decât acela că va deveni în sfârşit mamă. A aşteptat foarte mult acest moment, dar sarcina vedetei nu este atât de uşoară, având în vedere vârsta ei.

După ce a reuşit într-un final să rămână însărcinată, se pare că Gabi Cristea are probleme uşoare cu sarcina. Prezentatoarea TV se confruntă cu mici necazuri din cauza vârstei sale de 42 de ani, motiv pentru care a ales să facă o vizită la medic pentru a scăpa de orice îngrijorare.

Bruneta şi soţul ei au făcut o vizită doctorului, iar Gabriela nu părea chiar în apele ei, având o expresie de nelinişte. Totuşi, soţul ei i-a fost alături, a ţinut-o de mână în permanenţă şi a făcut chiar şi nişte gesturi tandre în public, iar prezentatoarei TV i-a revenit zâmbetul pe buze.

Gabriela Cristea, însărcinată după ani de eforturi

Gabriela Cristea (42 ani) este însărcinată şi va deveni pentru prima dată, după ani de chin şi tratamente costisitoare. Fericită, dar precaută, Gabriela Cristea a mers la clinica specializată pentru a face Bitestul sau Testul de Screening pentru Anomalii Cromozomiale şi Sindromnul Down, care se realizeză în primul trimestru de sarcină. Conform surselor noastre, Gabriela Cristea și Tavi Clonda așteaptă să devină părinții unui băiat. Vedeta a confirmat acest lucru în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Gabriela Cristea a recunoscut că este însărcinată, în direct la tv. Imediat după ce a anunțat oficial că este gravidă, Gabi Cristea a postat pe contul de socializare o imagine, în care le arată fanilor primul cadou al bebelușului ei. „Primul tort al bebelușului nostru. Vă mulțumim pentru urări!„, a scris Gabi pe Facebook.

„Să vă povestesc de ce astăzi este o zi speciala. V-am povestit momentul când eu m-am îndragostit de Tavi. In urma cu doi ani, pe 30 aprilie, ne-am hotarat sa ne casatorim. În tot sa ne cunoastem. Uneori am crezut că ne pedepseste, dar din contra. Astazi este o zi speciala. Astăzi, vă mărturise ca traim cele mai frumoase momente din viața noastră. Sunt însărcinată”, a declarat Gabriela Cristea la Kanal D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*