GABRIELA CRISTEA e gravida? Declaratia vedetei i-a pus pe multi pe ganduri

Anul trecut, Gabriela spunea:

”Toată lumea se aşteaptă ca după ce te căsătoreşti să faci şi un copil. O sa facem şi un copil, dar o să anunţăm când o sa fiu însărcinată. Copilul alege când şi unde să vină, noi îi facem cu mâna, îi spunem că suntem şi noi pe aici şi la un moment dat o să vină şi el la noi”.

Întrebaţi dacă îşi doresc fetiţă sau băiat, cei doi au răspuns că pentru ei nu contează sexul copilului, important este să apară în viaţa lor. ”Eu cred că am face faţă la orice. Eu m-am văzut mai mult mamă de fată, dar în ultima vreme încep să am veleităţi de soacră mare. Dar nu contează. Eu cred că Tavi are faţă de tată de fată. Oricum nu contează”, a spus Gabriela Cristea. ”Nu contează sexul, noi aşteptăm copilul”, mărturisit Tavi.

Acum… este Gabriela Cristea insarcinata? Multi au tras aceasta concluzie dupa declaratie pe care a facut-o vedeta marti in emisiunea pe care o prezinta.

Gabi Cristea a afirmat ca i s-a spus ca in acest an trebuie crescuta rata natalitatii, iar ea s-a conformat. „Nu stiu daca voi ati dormit bine sau nu, eu am dormit repede. Eu dorm la etaj, impreuna cu sotul, nu va ganditi ca separat. Deasupra e podul. Am avut senzatia ca vecinii nostri se muta. Batea vantul rau. Probabil ca si ei gandeau acelasi lucru: ia uite, vecina cu vecinul au treaba in pod. Este vreme de facut copii. Mi s-a spus ca anul asta trebuie sa marim rata natalitatii, eu m-am conformat. Doamne ajuta!”, a spus Gabriela Cristea.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*