Gabriela Cristea are probleme cu sarcina şi a ajuns la doctor! Ce i se întâmplă prezentatoarei TV

În urmă cu fix o săptămână, Gabriela Cristea şi soţul ei, Tavi Clonda, confirmau în direct ceea ce se tot scrisese prin presă în ultima perioadă, şi anume că urmează să devină părinţi! Iată, totuşi, că nu totul e roz, fiindcă Gabriela şi Tavi au mers în grabă la medic, intrând foarte panicaţi în clădire, iar CANCAN.ro, ne oferă super-imaginile exclusive cu cei doi soţi după ce au fost cu bebeluşul la control!

Deşi bruneta este o mămică extrem de grijulie, mai ales că şi-a dorit enorm să aibă un copil, iar Tavi este constant cu ochii pe soţia sa, de vină pentru sperietura trasă poate fi şi vârsta prezentatoarei TV!

Gabriela Cristea nu are motiv mai mare de fericire decât acela că va deveni în sfârşit mamă. A aşteptat foarte mult acest moment, dar sarcina vedetei nu este atât de uşoară, având în vedere vârsta ei.

După ce a reuşit într-un final să rămână însărcinată, se pare că Gabi Cristea are probleme uşoare cu sarcina. Prezentatoarea TV se confruntă cu mici necazuri din cauza vârstei sale de 42 de ani, motiv pentru care a ales să facă o vizită la medic pentru a scăpa de orice îngrijorare.

Bruneta şi soţul ei au făcut o vizită doctorului, iar Gabriela nu părea chiar în apele ei, având o expresie de nelinişte. Totuşi, soţul ei i-a fost alături, a ţinut-o de mână în permanenţă şi a făcut chiar şi nişte gesturi tandre în public, iar prezentatoarei TV i-a revenit zâmbetul pe buze.

Gabriela Cristea, însărcinată după ani de eforturi

Gabriela Cristea (42 ani) este însărcinată şi va deveni pentru prima dată, după ani de chin şi tratamente costisitoare. Fericită, dar precaută, Gabriela Cristea a mers la clinica specializată pentru a face Bitestul sau Testul de Screening pentru Anomalii Cromozomiale şi Sindromnul Down, care se realizeză în primul trimestru de sarcină. Conform surselor noastre, Gabriela Cristea și Tavi Clonda așteaptă să devină părinții unui băiat. Vedeta a confirmat acest lucru în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*