Gabi Cristea si Tavi Clonda, imagine emotionanta in Noaptea de Inviere! Mesajul transmis de cei doi chiar la miezul noptii

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au mers la biserica in Noaptea de Inviere, pentru a lua Lumina Sfanta. Cei doi si-au incantat prietenii virtuali cu o imagine de la biserica.
Alaturi de imaginea cu pricina, Gabriela Cristea a scris un sincer: „Hristos a Inviat”. Cei doi au avut o aparitie discreta, au fost imbracati lejer, iar indragita prezentatoare nu a purtat machiaj.

Deasemenea, stiati cat de protector este Tavi Clonda cu sotia sa? Cum a intampinat-o solistul pe Gabi Cristea in emisiune „Te vreau langa mine”
Cei doi se completeaza, se respecta si se iubesc ca in prima zi chiar daca au trecut deja cativa ani de cand formeaza unul din cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton.

In emisiunea „Te vreau langa mine”, Tavi Clonda si-a privit sotia extrem de dragastos, a venit si a intampinat-o, luand-o de mana si prezentand-o in fata publicului, asa cum face de obicei, insa privirea lui trada si mai multa grija si iubire fata de sotia lui.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*