„Fundul meu este mai bombat”. Cum arata tanara care are peste 5 milioane de fani pe Instagram si vrea sa o detroneze pe Kim Kardashian. FOTO!!!

O tanara din Rusia este convinsa ca va ajunge mai celebra decat Kim Kardashian si sustine ca formele ei generoasa o vor ajuta in implinirea visului.

Ştim cu toţii că standardele de frumuseţe feminină sunt distorsionate în mod trist, iar uneori tragic, din dorinţa de a perfecţiona idealul la care cele mai multe fete tind să viseze.
Nu de puţine ori, aceste standarde au trecut limita normalului, exagerându-se foarte mult cu retuşuri şi editări ale corpului şi feţelor, încât femeile din reviste practic nu mai seamănă cu femeile adevărate. Sunt un fel de caricaturi, prezentate doamnelor şi domnişoarelor, ca fiind idealuri de frumuseţe.

Din varii motive, fetele sunt influenţate atât de mult de aceste idei, încât le adoptă şi ele atunci când se prezintă pe reţelele de socializare. Unele reuşesc să-şi modifice pozele astfel încât să treacă neobservate, devenind adevărate dive pe internet, deşi în realitate nici nu seamănă cu cele din imaginile care au mii de like-uri.

Anastasiya Kvitko are 2.6 milioane de fani pe Instagram, unde posteaza imagini in care apare sumar imbracat si aproape dezbracata. Anastasiya a devenit o adevarata celebritate pe retelele de socializare, dupa ce a fost descoperita de o agentie de model.

Insa, aceasta spune ca atunci cand a fost contactata de agentie, i s-a spus sa slabeasca, insa tanara a refuzat. Evident, tanara are un succes fenomenal in randul barbatilor.

„Cred ca este vorba de formele mele feminine. Cred ca este la moda sa ma compare cu Kim Kardashian, dar mie nu-mi place Dar diferenta este ca eu nu mi-am facut nicio operatie estetica, ea si-a pus implanturi in posterior. Eu am un corp atletic, muschi lucrati, iar formele mele sunt naturale” a spus aceasta pentru Daily Mail.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*