Fotografii interzise minorilor cu Diana de la ”Insula iubirii”! Fostul iubit plin de bani a pozat-o goală, iar noi am pus mâna pe imagini!

Fotografii interzise minorilor cu Diana de la ”Insula iubirii”! Fostul iubit plin de bani a pozat-o goală, iar noi am pus mâna pe imagini!

Ben şi Diana de la ”Insula iubirii” nu au fost doar iubit şi iubită, ci şi parteneri în proiectele profesionale, sprijinindu-se şi inspirându-se unul pe celălalt. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor imagini interzise minorilor cu bruneta, realizate chiar de fostul ei iubit. Ben şi Diana de la ”Insula iubirii” au avut o relaţie intensă, care, deşi a sfârşit în Thailanda, încă mai produce ”efecte”.

Fostul iubit al brunetei este pasionat de fotografie, iar cea care l-a inspirat a fost chiar ea. Ben a realizat un pictorial extrem de sexy cu Diana, exersându-şi talentul de fotograf. Diana a jucat perfect rolul de model şi a flirtat cu obiectivul camerei, lăsând deoparte orice inhibiţie şi punându-şi în valoare frumuseţea şi senzualitatea.

Ben şi Diana au făcut o echipă de excepţie şi deşi au ”jucat” la limita dintre vulgaritate şi senzualitate, au reuşit să nu o depăşească şi să rămână în sfera celei de-a doua, realizând un adevărat pictorial artistic. ”Sunt fotograf amator, iar fotografia e hobby-ul meu. Diana a fost muza mea şi i-am făcut câteva poze în care am surprins-o în ipostaze artistice”, a declarat Ben de la ”Insula iubirii” pentru CANCAN.ro.

Ben şi Diana s-au despărţit în Thailanda

Ben şi Diana de la ”Insula iubirii” s-au despărţit în Thailanda, după ce bruneta şi-a văzut iubitul flirtând cu ispitele şi atingându-le. Bruneta s-a declarat dezamăgită şi, după ce a pus punct relaţiei, s-a cuplat cu ispita Andy, însă legătura lor nu a rezistat când s-au întors în ţară. În prezent, Diana s-ar iubi cu ispita Marco, cu care s-ar fi cuplat după întoarcerea din Thailanda.

”După ce au venit în ţară, Marco a mers în vizită la Ben şi la Diana. În perioada aia, Diana încerca să aibă o relaţie cu Andy. Ea şi-a petrecut chiar câteva nopţi în Militari, la Andy. El a acceptat să-i fie alături, dar ca prieten. Marco s-a îndrăgostit de ea, i-a trimis flori, apoi a invitat-o la nunta surorii lui, în Italia. Diana a acceptat şi a plecat cu el în Italia. Acum, probabil s-a mutat cu Marco într-un complex de lux din Capitală. Diana a luat maşina lui Ben într-o seară, la club, deşi ea nu are permis. S-a îmbătat şi la întoarcere a condus Marco. Diana i-a zgâriat maşina de două ori lui Ben: o dată când a parcat şi o dată când s-a plimbat cu ea”, a declarat o prietenă din anturajul Dianei de la ”Insula iubirii” pentru CANCAN.ro.

FOTO / Cum arăta Diana, fosta iubită a lui Vârciu, înainte să participe la „Insula Iubirii”! Transformare radicală

Diana, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, a reușit să atragă atenția tuturor pe „Insula Iubirii”. Tânăra a mers împreună cu iubitul ei, Ben, pentru a-și testa iubirea.

Încă din primele două ediții, Diana a reușit să stârnească adevărate scandaluri. Dacă acum Diana este tunsă scurt și pare o persoană dură, înainte era cu totul altfel.

Diana arăta complet diferit în urmă cu aproape un an, atunci când avea părul lung și avea o culoare mult mai deschisă a acestuia. Fotografiile ei strâng sute de like-uri, dar fiind faptul că a pozat inclusiv goală, în poziții foarte sexy.

Diana de la „Insula Iubirii” a spus tot ADEVĂRUL despre RELAŢIA cu Liviu Vârciu: „Ne-am cunoscut pe Facebook”

Toată lumea ştie deja că Diana de la „Insula Iubirii” a fost în trecut iubita lui Liviu Vârciu, dar nu a vorbit des despre relaţia cu vedeta. În episodul din această săptămână însă, bruneta a dat în vileag ceea ce s-a întâmplat între ei.

Diana nu se fereşte să recunoască faptul că s-a iubit, la un moment dat, cu Liviu Vârciu. Îndrăgostită până peste cap de ispita Andi acum, bruneta a spus că este mai împlinită chiar şi decât a fost cu prezentatorul TV.
„Mi-a oferit nişte sentimente şi trairi pe care nu le-am avut nicodată, nici cu Liviu Vârciu. A fost iubitul meu trei luni. Ne-am cunoscut pe Facebook” i-a mărturisit Diana prietenei sale de pe insulă, Bianca.

Diana a fost cea care l-a abordat pe Liviu Vârciu, dar după o poveste de dragoste de trei luni, aceştia au întrerupt relaţia. Vedeta se iubeşte acum cu Anda Călin, pe care o va face mămică de fetiţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*