FOTO EXPLICIT! A intrat peste NEVASTA in timp ce aceasta isi facea dus! Nu i-a venit sa creada cum a PRINS-O

Ce deosebeste o fata normala de o bomba sexy? Atitudinea. Ai fi surprinsa poate, dar in realitate aspectul fizic nu are nici o legatura cu sex appeal-ul. Nu conteaza cat de inalta sau scunda, grasa sau slaba, sau cat de mari sunt sanii tai, atata timp cat ai incredere in tine si stii sa-ti inciti iubitul, pentru el vei fi mereu cea mai sexy femeie.

In ultima vreme, presa mondena este plina de scandaluri sexuale, cu vedete filmate si fotografiate in momentele lor intime. Poate atunci cand s-au lasat surprinsi de aparatul foto sau de camera de filmat li s-a parut incitant, insa cu siguranta nu a fost la fel de placut cand i-a vazut o tara intreaga in tabloide.

A vrut sa-i faca o surpriza sotiei, dar nu i-a venit sa creada cum a surprins-o la dus! Obiceiurile dinaintea casniciei au recidivat.

Chiar daca multa lume se gandea ca la mijloc ar fi fost vorba de infidelitate, lucrurile n-au stat deloc asa. Supararea barbatului a fost cauzat de faptul ca dragostea vietii lui se relaxa in cada cu un pahar de bere, iar el stia ca femeia renuntase la alcool de ani buni.
Mai trist este faptul ca sotia nici macar nu l-a invitat si pe el in spuma, poate cearta n-ar mai fi fost atat de mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*