FOTO / DJ Wanda, prima apariţie la TV, după ce medicii turci i-au pus diagnosticul: „Nu mai am vene, e o boală rară”

Astăzi, DJ Wanda a apărut pe sticlă pentru prima dată după ce s-a întors din Turcia, unde o echipă de medici i-au spus de ce maladie rară suferă. Artista e sprijinită de Andreea Marin în lupta împotriva temutei boli şi îi ascultă deja primele sfaturi oferite.

Îmbrăcată cu haine colorate în roşu şi alb, DJ Wanda pare optimistă, deşi diagnosticul pus nu e deloc unul simplu. Artista nu a dezvăluit încă numele bolii cu care a fost diagnosticată de specialiştii din Turcia, dar a spus că e una foarte rară.

În lupta ei împotriva maladiei, DJ Wanda o are şi pe Andreea Marin. Fosta „zână a surprizelor” a invitat-o pe artistă la evenimentul „Gala Atipic Beauty”, care are loc în această seară.

„Vă pup! Cu emoţie, cu zâmbet şi până la urmă e foarte important să ai sufletul, pozitivitatea la tine. (…). E un drum mai lung, dar trebuie. Acreditez medicii din România, nu, medicina de aici. (…). E o boală foarte rară.  (…). Vreau să vă spun sincer, că nu mai am vene.”, a spus DJ Wanda în cadrul unei emisiuni TV.

Andreea Marin a fost întrebată de Cătălin Măruţă dacă în sală va fi şi iubitul ei, vedeta a evitat elegant răspunsul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*