Fiul lui Liviu Dragnea e plin de bani și… timp berechet. Când iese pe stradă, toți întorc capul după el. Așa ceva nu s-a mai văzut nicăieri în România, e unic ce și-a făcut Dragnea Jr. 😱

Fiul preşedintelui PSD este pasionat de autoturismele puternice. În timp ce Liviu Dragnea e implicat în tot mai multe bătălii politice, Valentin Dragnea are timp berechet şi banii necesari să se ocupe de autoturismele personale. În cazul unor maşini Dragnea Jr a apelat la firme de tuning pentru a le transforma aşa cum şi-a dorit.

Presa din Teleorman a relatat pe larg depre pasiunea lui Valentin Dragnea pentru automobile si le-a trecut in revista cele pe care le tine intr-un garaj in care, pentru a se pastra o temperatura ideala pe timp de iarna, era instalat un calorifer: un BMW X5, un VW Golf R, un Audi S3, un Audi A8 sau o Skoda Octavia RS, dar si un Rover detinut de Bombonica, fosta soție a lui Liviu Dragnea.

Informaţiile şi fotografiile apărute în presa locală din Teleorman, precum şi cele vehiculate în media la Bucureşti indică faptul că Valentin Dragnea a cumpărat un Golf 6 R şi a apelat la o firmă de tuning auto.

Conform informaţiilor de pe site-ul firmei de tuning Golf 6 R a ajuns la ei cu 270 CP respectiv 350 Nm şi provocarea a fost să obţină mai multă putere. După ce s-au monatat o serie de piese custom (axe cu came Catcams, galerie de admisie billet cu porturi pentru extra 4 injectoare, galerie de evacuare twin-entry acoperită ceramic) maşina deţinută de Dragnea Jr a ajuns la o putere de 680 CP si 622 Nm.

Astfel, modelul Golf 6 R este, conform celor de la Exelixis Motorsport, cel mai puternic Golf 2.0 TSI în circulaţie.

„Nici nu am intrat bine, că DIANA a început să mă dezbrace. Noroc că m-a împins spre canapeaua din sufragerie, pentru că patul lor conjugal m-ar fi inhibat cu totul. Eram conștient că îmi trădez nevasta, iar în momentul în care amanta a început să se dezbrace am avut un șoc…” Incredibil ce-a urmat și cine era, de fapt, femeia cu care Ovidiu își înșela soția

Am încercat adeseori să-mi găsesc scuze după ce am fost părăsit de soție, însă vina mea e la fel de mare ca a femeii care mi-a furat mințile. De ce? Fiindcă eu îi eram soț, iar ea îi era cea mai bună prietenă. 0 prietenă fără scrupule…

Blestem tot mai des ziua în care mi-a ieșit în cale frumoasa Diana. Era în urmă cu vreo doi ani, într-o vineri după-amiaza, când eu și Alina, soția mea, ne făceam aprovizionarea de la un supermarket din zonă. Tocmai când aranjam cumpărăturile în portbagaj, am auzit-o pe Alina țipând atât de tare, încât m-am ridicat brusc și mi-am făcut un cucui cât un pumn în creștetul capului.

— Diana, nu îmi vine să cred că ești tu în carne și oase! se minuna Alina.

Oasele numitei Diana nu le vedeam, dar carnea… Numai în reviste mai văzusem femei ca ea! Nu prea înaltă și nici excesiv de frumoasă, dar atât de bine proporționată, fraților, încât am dezbrăcat-o cu privirea, așteptând cu nerăbdare să îi fiu prezentat.

— Ovidiule, vino să te prezint! m-a chemat Alina, parcă ghicindu-mi gândurile. Pe domnișorica asta frumoasă o cheamă Diana și mi-a fost colegă de facultate.

— încântat, i-am spus Dianei, sărutându-i mâna cu sobrietate, ca să nu se prindă nevastă-mea cât sunt de emoționat.

— La fel de încântată, însă trebuie să fac o rectificare. Nu mai sunt domnișorică, m-am căsătorit I în urmă cinci ani, iar soțul P meu, Dan, este clujean și m-a convins să ne mutăm aici. De-abia ne-am aranjat, cu apartamentul, cu serviciul…

— Te pomenești că ai și copii! a continuat Alina.

— încă nu, dar muncim intens în acest sens, i-a răspuns Diana, făcându-ne cu ochiul.

în câteva minute, l-am cunoscut și pe Dan, ocazie cu care am aflat că locuim în ace-lași cartier, la distanță de doar două străzi. Cum ei nu veni-seră cu mașina, ne-am oferit să îi ducem și pe ei acasă, stabilind ca sâmbătă seara să vină la noi în vizită.

Pentru acest eveniment, m-a muncit Alina de m-a rupt.

— Te rog, Ovi! știu că ți-am dat prea multă treabă deodată, dar țin neapărat să ne prezentăm așa cum se cuvine în fața Dianei și a lui Dan.

— Bine, bine, hai că nu m-am plâns! i-am răspuns cuminte, mie convenindu-mi de minune să ne întâlnim cât mai des, pentru a o putea admira pe Diana în deplină liberate.

La acea vreme, eu și Alina aveam în spate patru ani de căsnicie fericită și tocmai ne gândeam că ar fi timpul să ne îmbogățim familia cu un moștenitor. Din păcate, nu am reușit să ne împlinim acest vis, pentru că viața noastră a luat-o razna, încă din prima seară în care Diana și Dan ne-au fost musafiri.

După ce ne-am așezat cu toții la masa aranjată festiv de Alina, m-am simțit călcat pe picior. La început, am crezut că soția mea vrea să mă atenționeze în legă-tura cu ceva, deși nu avea acest obicei. Am privit-o, dar ea își vedea liniștită de treabă, fără să fie preocupată de persoana mea.

Cu totul altfel stăteau lucrurile cu Diana. Imediat ce i-am întâlnit privirea, mi-a făcut cu ochiul discret, apoi a continuat întreaga seară să mă mângâie cu tălpile desculțe pe sub masă, prin locuri tot mai intime. Altfel, juca un teatru desăvârșit, participa la conversație, glumea cu Alina și râdea în hohote la amintirea vreunor întâmplări hazlii din anii studenției.

— Mai ții minte când i-am tras țeapă lui Max, donjuanul facultății? L-am pus pe jar, apoi l-am lăsat să mă aștepte degeaba o oră, iar noi râdeam de el de după perdea! a spus Diana, râzând.

— Așa i-a trebuit, că și el și-a bătut joc de Ina! După ce a sedus-o, i-a dat papucii la nici o lună, iar ea era cât pe ce să se sinucidă, a completat Alina.

— Apoi, i-am făcut un scandal monstru lui Max, pentru că a înțeles greșit ora de întâlnire și am refuzat să mai aud de el. Ei, dar haideți să revenim în actuali-tate. Voi cum v-ați cunoscut? a întrebat Diana, în timp ce îmi masa blând, pe sub masă, coapsele.

— Eu am fost cel care a remarcat-o pe Alina și, trebuie să recunosc, mi-a luat ceva timp până să o cuceresc. Dar a meritat, draga de ea, am răspuns eu, motiv pentru care am primit un bobârnac pe sub masă.

— și tu ai meritat, Ovi, doar că te-am mai jucat un pic, ca să mă conving dacă sentimentele tale sunt sincere! mi-a răspuns Alina, înroșindu-se de plăcere.

— La noi, a fost invers. Diana a trebuit să mă convingă de sentimentele ei sincere. Deși o plăceam foarte mult, nu credeam că, dintre toți bărbații din lume, m-a ales tocmai pe mine, a intervenit și Dan în discuție.

— M-ai întărâtat cu răceala ta aparentă, drept pentru care m-am ambiționat să te cuceresc și să mă căsătoresc cu tine, i-a răspuns Diana, triumfătoare.

— și bine ai făcut, pentru că, iată, avem cinci ani de căsnicie și ne iubim ca la început! a continuat Dan.

După ce am aflat că suntem două cupluri fericite, ne-am promis că ne vom întâlni cât putem de des. Necazul este că Diana a continuat asaltul asupra mea, fără menajamente, încât ajunsesem să mă simt inhibat și chiar să o refuz în prima fază.

— Nu neg că îmi placi, Diana, dar mi-ar fi foarte greu să accept o relație intimă cu tine, atâta vreme cât între familiile noastre s-a născut o prietenie atât de frumoasă. Imaginează-ți ce scan-dal ar fi dacă ar afla Dan sau Alina și cât de mult i-ar răni această trădare…

— Nicio grijă din partea lor! îi cunosc pe amândoi foarte bine și te asigur că niciunul nu e capabil să își imagineze că între noi ar fi ceva.

în fond, de ce să nu profităm de atracția dintre noi, dacă tot ne-am cunoscut?!

— Pentru că eu chiar o iubesc pe Alina, nu am înșelat-o niciodată și m-aș simți groaznic dacă ar afla că am o aventură cu singura ei prietenă. Pardon, cu sora ei, că așa am convenit.

— Dar tu ce îți închipui, că eu aș vrea să afle ea sau Dan?! Nu, iubire, vom fi foarte discreți!

— Da, tu poți să fii discretă, am văzut cât de bine știi să joci teatru, dar eu?! Cred că vina m-ar apăsa atât de tare, încât aș mărturisi tot.

— Asta e o prostie! Hai să încercăm, iar dacă te simți vinovat, renunțăm!

— Nu știu dacă e bine ce facem!

— Te asigur sută la mie că o să fie foarte bine!

Ce naiba puteam să fac?! Atâta vreme cât Diana era doar o aspirație ascunsă de-a mea, mă simțisem confortabil, îmi puteam face câte vise voiam, fără să mă știe nimeni. Acum însă, când ea a devenit insistentă, parcă m-a cuprins teama de consecințe. Nu îmi convenea nici să o refuz, pentru că m-ar fi considerat un papă-lapte, căruia îi este frică de aventură. Eram aproape obligat să încerc, așa cum a pro-pus ea, apoi mă gândeam că o să renunț. Cum fiecare dintre noi cunoștea pro-gramul celorlalți, la prima plecare în de-legație a lui Dan, Diana m-a invitat la ea, în timpul serviciului, ca să nu bănuiască nimic Alina. Pe la ora zece, m-a sunat și mi-a spus că mă așteaptă. Ea își luase o zi liberă, iar eu m-am prefăcut în fața șefului că m-a sunat un client și că tre-buie neapărat să mă întâlnesc cu el.

Chiar și în drum spre Diana, aveam sentimentul că fac o greșeală. „Dacă voiam neapărat o aventură, puteam să îmi găsesc altă femeie, nu pe prietena nevesti-mii. Ca să nu mai spun că aș prefera să îl păstrez ca prieten pe Dan, în loc să mi-o fac amantă pe nevastă-sa”. însă zarurile fuseseră aruncate și era prea târziu să mai dau înapoi. „Fie ce-o fi!”, mi-am zis, înainte de a suna la ușa Dianei.

Nici nu am intrat bine, că ea a început să mă dezbrace. Noroc că m-a împins spre canapeaua din sufragerie, pentru că patul lor conjugal m-ar fi inhibat cu totul. Toate

temerile și reținerile mi s-au topit ca prin farmec, atunci când am văzut-o pe Diana ‘ în toată splendoarea ei. Arăta, într-adevăr, nemaipomenit, și a reușit să mă înalțe pe nebănuite culmi ale plăcerii.

— Ei, ce zici, e bine ce am făcut? m-a întrebat ea ceva mai târziu, la un pahar de vin.

— Mai mult decât bine, iubito, dar tot sper să nu afle nimeni…

— Sunt convinsă că pe Alina ar deranja-o aventura noastră, dar Dan cred că m-ar ierta. Mă iubește prea mult ca să renunțe la mine pentru un capriciu.

— Aha, deci eu sunt un capriciu pentru tine! i-am răspuns, cu orgoliul rănit.

— Nu, nu am vrut să spun asta. Aș putea să te iubesc cu adevărat, pentru că te plac foarte mult, Ovidiule drag! m-a împăcat ea imediat.

Spre marea mea mirare, seara am mers acasă la Alina și m-am comportat absolut firesc, de parcă avusesem o zi plictisitoare la serviciu. Nu a trebuit deloc să mă prefac și nici conștiința nu dădea semne de regret. Iată cât de ușor era să mă bucur și de soție, și de amantă! Nici când ne-am întâlnit cu toții nu am avut vreo problemă și nu consideram că l-am trădat în vreun fel pe Dan. M-a surprins, dar m-a și ajutat, stăpânirea de sine a Dianei. Cu toate că între noi exista mereu o complicitate, partenerii noștri habar nu aveau, așa cum intuise Diana.

Am continuat să ne întâlnim câteva luni bune, întotdeauna în apartamentul Dianei și al lui Dan și întotdeauna când el era plecat în delegație. în special în capitală avea Dan treabă, iar pentru a fi cât de cât odihnit, prefera să ia un tren de dimineață și să se întoarcă tot cu trenul, seara târziu, când eu eram de mult lângă Alina mea. Așa se întâmpla de obicei, dar ceasul rău l-a adus odată pe Dan acasă în jurul prânzului. își uitase un dosar important, iar cei de la trust i-au dat o mașină să vină după el. Când am auzit cheia în ușă, era prea târziu să mai facem ceva. Eu și Diana ne lăfăiam în patul lor (îmi dis-păruseră de mult reținerile față de patul conjugal), iar hainele noastre erau împrăștiate prin toată casa. Poate, dacă nu s-ar fi împiedicat în chiloții mei, Dan nici nu ar fi bănuit că, la acea oră, se află cineva în dormitor. Ce să o mai lungesc, ne-a prins în flagrant și, cu o voce de gheață, i-a spus Dianei:

— Mă întorc cu trenul de ora 21! Până atunci, să dispari, cu tot ce consideri că îți aparține!

Mie mi-a aruncat doar o privire disprețuitoare, apoi a închis ușa dormitorului și, după încă un minut, părăsea și casa. Diana a încercat să îi explice, dar nu a obținut decât un scuipat în față.

Nu cred să existe situație mai penibilă și mai umilitoare decât aceea în care să fii prins în flagrant de soțul încornorat. Eu și Diana am rămas amândoi ca para-lizați, ne era jenă și să ne privim.

— Hai, ajută-mă să strâng! și-a revenit ea.

— Dar ce o să faci, unde o să pleci?!

— Mă mut la Alina! m-a oripilat ea cu răspunsul.

— Cum la Alina?! Ai înnebunit? Acolo merg eu, e casa mea, familia mea!

— Te înșeli dacă tu crezi că vei mai avea o familie! 0 să-i mărturisesc totul soției tale și o să vedem dacă ea e mai tolerantă decât Dan!

— Nu îți permit să faci asta! Alina nu trebuie să sufere din cauza unei prietene parșive și a unui soț în călduri. Te ajut, dacă vrei să îți aduni câteva lucruri, dar nu ai ce căuta în casa noastră!

— Du-te dracului, lașule, nu am nevoie de ajutorul tău, dar căsnicia tot o să ți-o distrug!

M-am îmbrăcat cu iuțeala fulgerului și am plecat direct la Alina, la serviciu. Am găsit-o cu telefonul la ureche și, după cât era de tulburată, mi-am dat seama că la celălalt capăt al firului era Diana. Mi-a făcut semn să iau loc, apoi a închis telefonul și mi s-a adresat:

— Tu ai o aventură cu Diana? m-a întrebat, șocată.

— Iubito, a fost doar o rătăcire. Eu pe tine te iubesc, dar prietena ta a fost foarte insistentă. Iartă-mă, îmi pare foarte rău că te-am rănit!

— M-ai rănit?! M-ai ucis, Ovidiu! Nu vreau să te mai văd, pleacă de aici și dispari și de acasă până mă întorc eu!

— Iubito, te rog, nu mă alunga!

Dar Alina mi-a întors spatele și a refuzat să mai vorbească, de atunci, cu mine. A introdus acțiune de divorț, la fel ca și Dan. Eu m-am resemnat, știam că o rănisem prea rău pe Alina și că nu am nicio scuză în fața ei și nici vreo șansă să o recuceresc.

În schimb, Diana parcă a înnebunit de-a binelea. A încercat prin toate mijloacele să îl recucerească pe Dan, asta în timp ce locuiam împreună, pentru că închiriaserăm amândoi un apartament. Față de mine, avea un comportament de-a dreptul aberant. Când îmi reproșa că eu i-am distrus căsnicia și că mă urăște de moarte din cauza asta, când îmi declara că mă iubește, că nu poate trăi fără mine și că, pentru a mă avea, i s-a părut o nimica toată să renunțe la Dan. Numai că el a renunțat la ea și a renunțat pentru totdeauna, fapt pe care ea nu putea să îl accepte.

După aproape un an de chin, am părăsit-o și eu pe Diana, cu toate amenințările ei că se sinucide dacă plec. Nu s-a sinucis, dar am auzit că bea tot mai mult și că aproape în fiecare seară duce acasă un alt bărbat, lucru credibil, la cât de atrăgătoare este. Din păcate, nu cred că e în stare de sentimente profunde, de loialitate și de fideli-tate. Cel mai rău îmi pare că m-am lăsat și eu prins în mrejele ei otrăvite, motiv pentru care am pierdut-o pe Alina, singura femeie pe care am iubit-o cu adevărat. Nicio aventură din lume nu ar fi meritat acest sacrificiu, darămite relația superficială cu Diana!

Povestea de viață prezentată în acest material este ficțională. Unele întâmplări sunt inspirate din viața reală, dar numele personajelor și anumite aspecte au fost modificate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*