Filmulețul CARE A ȘOCAT toată România e REAL! Celebra blondă a recunoscut: „DA, EU SUNT ÎN IMAGINI”

Filmulețul CARE A ȘOCAT toată România e REAL! Celebra blondă a recunoscut: „DA, EU SUNT ÎN IMAGINI”. Roxana Nemeș a vorbit despre scandalul amoros în care a fost implicată!

Roxana Nemes s-a aflat in mijlocul unui scandal sexual, in urma cu patru ani. La acea vreme, in presa, au aparut mai multe imagini cu focoasa blonda in timp ce facea amor cu partenerul său de atunci.

Se pare ca filmarea respectiva a fost realizata de un fost iubit al cantaretei, cel mai probabil din razbunare, pentru ca s-a combinat cu impresarul Radu Groza. Potrivit bzi.ro, desi se vedea clar ca este vorba de Roxana Nemes in clipul respectiv, blonda a sustinut ca nu stie exact cine a putut sa o filmeze.

„Nu stiu exact cine m-a filmat, dar banuiesc ca un fost iubit de al meu. Nu stiu daca el a dat filmul. Eu sunt acolo. Nu cred ca e ceva rusinos neaparat. Toata lumea face acest lucru intr-o relatie. Nu stiu cine a dat filmul. Cel cu care aveam relatia a filmat, dar nu ma asteptam la acest lucru din partea lui. Am avut o relatie foarte frumoasa. A fost primul meu iubit. S-a intamplat la 18 ani, acum cinci ani. Faptul e consumat. L-am iubit foarte mult. Am fost foarte dezamagita. Important e sa invatam. Nu am vazut ca sunt filmata”, povestea Roxana Nemes

CITEȘTE URMĂTORUL ARTICOL

Ștefan Bănică jr. este foarte strict, iar cei doi copii ai săi, Violeta și Radu, au INTERZIS la foarte multe lucruri. Mămici, fiți pe fază! :O Ce-a făcut vedeta cu cei doi copii acum câteva momente. „Ce țărancă! ”

Copiii lui Ștefan Bănică jr. au vorbit în termeni laudativi despre tatăl lor, pe care îl descriu ca fiind un om amuzant, dar strict. Deși artistul nu își dorește neapărat ca Radu și Violeta să îmbrățișeze aceeași carieră cu ei, cei doi copii par că vor să-i calce pe urme celebrului lor tată.

Ștefan Bănică jr. are doi copii: un băiat, Radu, în vârstă de 16 ani și o fetiță, Violeta, în vârstă de 9 ani. Invitat la emisiunea Andreei Esca de la Europa FM, artistul a primit o surpriză și i-a ascultat pe cei doi copii ai săi descriindu-l și dezvăluind faptul că vor să îmbrățișeze aceeași carieră ca tatăl lor.

Despre Radu, Ștefan Bănică jr. a spus că îi seamănă, dar că este mai frumușel și foarte talentat.
„E 1 la 1, doar că mai frumuşel. E talentat la dans, e bucătar talentat, are multe aptitudini. L-am dat la teatru, nu pentru a-l face actor, ci pentru a-şi dezvolta încrederea în el. Merge la cursuri de teatru pe exerciţii, nu pentru a juca la 15 ani”, a mărturisit artistul.
Imediat, actorul și cântărețul a ascultat o înregistrare în care Radu a răspuns întrebărilor Andreei Esca despre tatăl său.

„O persoană activă, prietenoasă şi foarte haioasă. Îmi place la el simţul umorului. Îmi place să mă plimb cu el cu bicicleta. Dacă vreau să-l enervez, nu-mi fac curat în cameră. Cu el pot vorbi despre toate subiectele, dar subiectul fetelor nu l-am deschis. De la el am învăţat puncutalitatea, iar el a învăţat de la mine punctualitatea”, a spus Radu.

Cât despre ce planuri de viitor are, deși tatăl său nu are planuri să-l facă actor, adolescentul cochetează cu acest gând. „M-am gândit şi eu să devin actor. Asta îmi doresc. Vreau să dau la actorie”, a spus Radu.

A venit și rândul Violetei să îl descrie pe tatăl său, despre care a spus că e iubitor, amzuant, dar strict.

„E foarte iubitor, deşi e foarte strict. E amuzant. Se mai supără pe mine, dar ne împăcăm. Îmi place să jucăm cărţi împreună. Eu câştig, apoi el se supără şi aruncă cărţile”, a spus Violeta.

Ștefan Bănică jr. nu s-a lăsat mai prejos și a spus adevărul despre ce se întâmplă de fapt când cei doi joacă cărți.

„Ce țărancă! Eu câştig, dar ea e foarte deşteaptă. La cărţi îi merge mintea. Jucăm macao şi când pierde, deodată se oftică şi o apucă…Mă înţelegi. Eu tot timpul îi zic că, dacă eşti gentleman, joci revanşa. Şi eu nu mai joc”, a spus Ștefan Bănică Jr.

În ceea ce privește planurile sale de viitor, Violeta a spus că vrea de asemenea să urmeze aceeași carieră ca tatăl său. „Când o să fiu mare, vreau să fiu actriţă şi cântăreaţă, ca tata”, a spus aceasta.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*