FIICA celei mai batrane mame din Romania a socat internetul! Cum s-a pozat ELIZA! A ajuns de nerecunoscut. Prietenii virtuali au inrosit butonul de „LIKE”

Iti mai amintesti de Eliza, fata Adrianei Iliescu. Micuta s-a transformat in domnisoara si este… regina Facebook-ului!
Este cel mai mediatizat copil din Romania pentru ca a fost adusa pe lume de Adriana, cea mai varstnica mama din tara, iar acum se apropie cu pasi repezi de adolescenta.

Eliza s-a facut o mica domnisoara si asa cum se intampla cu majoritatea tinerilor din ziua de astazi, mezina familiei Iliescu petrece foarte mult timp pe retelele de socializare.

De-aici am aflat ca tanara nu se da in laturi atunci cand vine vorba de un chiul in gasca si nici de la mesaje neobisnuite.
Ultimele postari ale micutei releva faptul ca este una dintre liderele cercului sau de prieteni, dovada numarul mare de amice pe care le are.

Ce pensie are Adriana Iliescu! Cea mai bătrână mamă din România a dezvăluit suma de bani pe care o are lunar pentru a-şi întreţine fiica adolescentă

Adriana Iliescu a ajuns la vârsta de 79 de ani şi trage din greu pentru a-şi întreţine fiica adolescentă. Fostul profesor universitar a dezvăluit suma de bani pe care o are lunar pentru întreţinerea fiicei de 12 ani.

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, a mărturisit că este norocoasă faţă de alţi pensionari şi că se poate lăuda cu o pensie de aproape 2.000 de lei. Cu toate astea, fostul profesor universitar spune că e nevoie să fie foarte atentă la cumpărături pentru a avea resurse să-şi crească fetiţa.

“Comparativ cu a altora, pensia mea este frumusica. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt multi bani pentru doua persoane, dar nici putini. Daca chibzuim acesti bani foarte bine, ne ajung si, Slava Domnului, ne descurcam! Nu ne plangem, alti pensionari o duc mai greu. Facem cumparaturi de la piata, gatim, ne aprovizionam din vara pentru iarna si avem grija pe ce cheltuim. Suntem atente si la reducerile de la mall. Cand incep si aud de ele, profit ca sa o innoiesc pe Eliza. Cumpar un tricou, o bluza, o fustita, ce ii trebuie oricarui copil”, a declarat Adriana Iliescu.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*