kids

FETIȚA care VORBEȘTE cu ÎNGERII. Milioane de oameni s-au cutremurat când au văzut aceste imagini | GALERIE IMAGINI

Milioane de oameni au lăcrimat la vederea acestei fetițe de doar trei săptămâni și a surâsului său fermecător. Fotografia surprinde somnul dulce al vârstei lipsite de griji, aparent ocrotit de o puternică prezență masculină. În realitate însă, fetița doarme și zâmbește alături de lucrurile tatălui său care a pierit într-un dramatic accident de motocicletă, cu doar o lună înainte ca ea să vină pe lume.

Hector Daniel Ferrer Alvarez, din Florida, a murit în aprilie iar fetița pe care abia aștepta s-o țină în brațe a venit pe lume o lună mai târziu.

Imaginile și cuvintele postate de fotografa Kim Stone au umplut de lacrimi milioane de ochi. ”Tatăl ei iubea motoarele. Purta mereu echipament de protecție. Voia să fie sigur că este protejat. Fetița sa era pe drum și nu voia să-și asume niciun risc. Nu își va ține însă nicioadată în brațe minunea. Viața sa a fost curmată cu puțin timp înainte ca ea să vină pe lume de cineva pe care îl considera prieten. Se spune că nou-născuții surând în somn atunci când îngerii le vorbesc. Și privind această imagine nu mai am niciun dubiu”, a scris Kim Stone pe pagina sa de Facebook.

kids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*