Fetița asta de 4 ani A DISPĂRUT 11 zile în PĂDURE, împreună cu CÂINELE ei. Credeau că e MOARTĂ, dar când au găsit-o făcea ceva ȘOCANT! Când au aflat ce s-a întâmplat le-au făcut STATUIE în CENTRUL ORAȘULUI!

Pădurea de taiga boreală este atât de uriașă ca întindere încât nu se compară cu nicio altă pădure care există pe pământ.

În această pădure Karina, în vârstă de 4 ani, și câinele ei credincios, Kyrachaan, s-au pierdut.
Atunci când cei doi au intrat în pădure și s-au pierdut fără ca familia să aibă vreo idee unde erau, toți se temeau de ce era mai rău. Întreg orașul a dat o mână de ajutor la căutarea fetiței, dar fără niciun rezultat.
Totul a durat o săptămână întreagă și deja începuseră să se teamă că cei doi muriseră.

Ce s-a întâmplat cu cei doi odată ce Karina a înțeles că s-au rătăcit? Fetița a adunat fructe de pădure și a căutat apă pentru ei doi, în timp ce câinele o apăra de urși și îi ținea de cald noaptea.

Într-o bună zi, din senin, câinele a dat buzna în oraș și a încercat să îi ducă pe voluntarii care o căutau pe Karina, înapoi în pădure. Numai cu ajutorul lui au putut să o găsească într-un lan de iarbă înaltă, la 4 mile de casă, dar în mod miraculos fără nicio rană.

Karina și Kyachaan au devenit faimoși instant în întreaga lume datorită poveștii lor de supraviețuire. Acum în centrul orașului lor există o statuie a celor doi care le sărbătorește povestea. Se pare că acest câine chiar a fost cel mai bun prieten al Karinei, legătura dintre ei este dincolo de cuvinte și de diferențe!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*