Fetita are doar 4 anisori, dar deja s-a casatorit cu un barbat de 30 de ani! Parintii sunt de acord cu aceasta casnicie dintr-un motiv terifiant!”Nu am avut de ales.A trebuit sa…”

Abby Sayles este o fetita in varsta de doar 4 anisori, care din pacate a trebuit sa se maturizeze inainte de timp…S-a casatorit cu un barbat cu 26 de ani mai batran ca ea! Cum e posibil? Povestea asta a induiosat o lume intreaga!

Abby sufera de leucemie și face tratament la Centrul Medical din Albany. Cand unchiul ei s-a casatorit, a vrut si ea sa o faca, sa vada cum e sa fii mireasa, cu iubirea vietii ei! Abby era îndrăgostită de Matt Hickling, care era cu 26 de ani mai mare decat ea și care este de meserie asistent de medic pediatru în centrul unde fata este internata si tratată. Asistentul cu suflet mare a fost de acord sa se casatoreasca cu fetita…

Abby era doar o simpla pacienta,insa Matt a fost atat de atent cu ea, atat de pozitiv si de apropiat incat micuta s-a indragostit de el si…. l-a cerut in casatorie! Matt a fost de acord sa ii faca fetitei o bucurie imensa.

Nunta a avut loc la spital, cuplul a stat in fata unui altar improvizat, au făcut schimb de inele de ciocolată și s-au hranit unul pe altul cu tort. Înainte de a-l intalni pe Matt, Abby urma sa mearga la spital pentru tratament, dar acum, de-abia așteaptă să meargă sa-si viziteze sotul 🙂

Iata ce cadou frumos i-a facut Matt tinerei sale sotii ! Pe hartie scrie ‘proaspat casatoriti’

Acum leucemia lui Abyy este în remisiune și starea ei s-a imbunatatit considerabil. Matt a declarat: ,,Odată ce construiești o relație cu pacienții tăi, acestea pot merge foarte departe”.

Matt a facut un gest laudabil pentru o fetita a carei lume s-a schimbat datorita lui! Le dorim ambilor multa sanatate si fericire!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*