frt

Femeia care a PREZIS drama din Colectiv și atentatele din Franța anunţă o altă CATASROFĂ… Se întamplă în curând

Clarvăzătoarea din România care susţine că a prevăzut drama din Colectiv și atentatele din Franța are o serie de noi viziuni.

Maria Gheorghiu spune că a auzit mai multe glasuri care anunţă un accident aviatic, o furtună foarte puternică în România, dar și iminenţa unui nou război. Femeia spune, în plus, că a prezis şi Uraganul Matthew care face mii de victime în Caraibe şi pe coastele Americii de Nord.

Cunoscută pentru faptul că a prezis tragedia de la Colectiv dar şi atentatele teroriste din Franţa, Maria Gheorghiu a postat pe blogul personal un mesaj care anunţă un viitor accident aviatic.

„Dragii mei, Doar ce mă băgasem în pat, si stând asa cu ochii închisi, văd dragilor înspre Sud,Sud – Vest ,o întindere mare de pământ,o întindere arsa cu mult fum si obiecte de tot felul , pe care se gasea doar un singur om(probabil ca mai erau si altii) care se plimba pe marginea locului care fumega.
Era noapte cred sau as putea spune ca se ingâna ziua cu noaptea, căci nu vedeam exact ce fumega pe o asa intindere mare,usor mai inalta ca nivel ,față de pământul la șes. Aud un glas, care striga cu uimirea si cu durere mare, asa: „Accident cumplit ! Victimele accidentului aviatic …!” Iar glasul nu mai continuă”, a scris Gheorghiu pe blogul personal.

Clarvăzătoarea celebră destăinuie şi continuarea acestei viziuni: „Și văd din nou locul cu pricina, numai că, acum se umpluse de oameni care priveau cu uimire si groaza la ceea ce fumega; la pământul ars. Dragii mei,din păcate vom auzi de un tragic accident aviatic! Unde anume si când,eu nu cunosc! Dar vor curge râuri de sânge de la cei aflati in avion,si mai multe râuri de lacrimi amare,de la familiile rămase fara cei dragi”.

O altă predicţie înfricoşătoare pe care Maria Gheorghiu o face în aceste zile este legată de un anunţ apocaliptic al meteorologilor. „Veti vedea ca Meteorologii din România, dar si din alte Țări, lansa ALERTA MAJORĂ de vremea rea”, spune românca.

7 Octombrie 2016, ora 6,34 dimineața ! Dragii mei, În aceasta dimineață, treaza fiind, aud glas dragilor care spune cu fermitate asa: „ALERTĂ! Alertă majoră de la Meteorologi !” Clipă în care vad dragilor cum natura se dezlantuie. In unele părti la șes, era ploiae si vânt puternic, iar în părtile mai înalte, era zapada si viscol puternic. Si vad dragilor înspre Sud,Sud- Vest o furtuna puternică ca un Uragan,ce ridica tot si toate de la Pământ. Ploaia torentiala se sfărâma în aer, si totul devenea ceva ca o ceață densă ,in care vântul extrem era la el acasa. Dragii mei, veti vedea ca Meteorologii din România,dar si din alte Țări,vor lansa ALERTA MAJORĂ de vremea rea, care îi va lua prin surprindere, ca de fiecare dată de altfel. Sa nadajduim ca aceasta vremea rea,ne va prinde pregatiti sufleteste si trupeste!”, a mai scris Maria Gheorghiu pe blogul personal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*