Fata se pregătea de petrecere, dar înainte să dea ochii cu toată lumea, bunica a fost prima care a văzut cum e îmbrăcată. Femeia și-a pus mâinile la ochi și a început să plângă

Ziua nunții este una dintre cele mai frumoase pentru fiecare mireasă, iar rochia pe care alege să o poarte pentru acest eveniment cu siguranță este una specială.

Așa a fost și pentru o mireasă din Boise, Statele Unite ale Americii, care a vrut să poarte în cea mai fericită zi din viața ei rochia bunicii.

Jordyn Jensen și Dakota Cleverly s-au căsătorit recent, pe 23 septembrie.

Jordyn a decis să o surprindă pe bunica ei, așa că în ziua cea mare a îmbrăcat rochia bunicii. Fata a chemat și un fotograf care să surprindă acest moment emoționant.

„A fost un moment unic și deosebit de frumos pe care l-am surprins. Niciodată nu am mai făcut asta!”, a povestit fotograful.

Jordyn a declarat că s-a decis în urmă cu doi ani să poarte rochia bunicii la nuntă. „Mi-am dorit să pun în valoare această rochie care stătea uitată în dulap de mai bine de 55 de ani”.

Bunica ei, Penny Jensen a rămas complet fără cuvinte când și-a văzut nepoata purtând rochia de mireasă pe care o îmbrăcase și ea cu ani buni în urmă.

„Reacția ei a fost una dintre cele mai drăguțe pe care le-am văzut vreodată”, a declarat fotograful Kortney Peterson. „Ochii i-au lăcrimat imediat, amintindu-și de anul 1962, anul căsătoriei bunicilor ei.”

„Bunicul tău ar fi fost foarte încântat să vadă asta…”, a declarat emoționată Penny.

Bunicul lui Jordyn a murit înainte ca fata să se fi născut.

„Imediat după ce mireasa a ieșit afară pentru a o vedea bunica, a început să plouă”, a spus fotograful. „Am văzut cu toții ploaia și ne-am imaginat că sunt niște lacrimi din cer. Lacrimi ale bunicului, poate, care a făcut ca momentul să fie mult mai frumos și mai special!”.

Iată fotografiile care au surprins momentul în care Jordyn apare în rochie de mireasă în fața bunicii sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*