Fata lui LIVIU VÂRCIU nu mai arată deloc așa. E adolescentă, iar ce-a făcut artistul când a auzit să aibă IUBIT e ieșit din comun. :O Cum arată Carmina ACUM

Liviu Vârciu nu vrea să audă sub nicio formă ca fiica sa, Carmina, care are deja o mulțime de pretendenți, să aibă iubit la 14 ani!
Chiar dacă nu trăiește lângă ea, Liviu Vârciu își protejează fiica și de la distanță. Artistul vorbește des cu aceasta și i-a explicat chiar multe lucruri, de ce trebuie să se ferească, în primul rând.

Tare frumușică, de altfel, Carmina are deja o mulțime de pretendenți, și i-a spus acest lucru și tatălui ei, doar că Liviu Vârciu nici nu vrea să audă ca fiica sa să aibă iubit de la 14 ani. El vrea ca aceasta să învețe în primul rând carte, apoi să urmeze o facultate și să nu-i fie gândul la băieți, încă de pe acum.

Totuși, actorul i-a cerut Carminei ca atunci când se va întâmpla să-și dorească o relație serioasă cu vreun băiat, e musai să il prezinte. Iar dacă ea va ieși cu el, asta înseamnă că actorul a fost cel care și-a dat acordul.

”Eu o voi proteja de nebuni și de golani și voi sta mereu în umbra ei”, le-a spus Vârciu apropiaților.
Altfel, artistul a mai mărturisit că așteaptă cu nerăbdare acel moment în care Carmina va veni să locuiască în Capitală, asta după mai multe încercări eșuate de a se stabili cu mama ei în București. Cele două au încercat să locuiască în Capitală, într-un complex rezidențial, Liviu Vârciu chiar s-a ocupat să-i găsească o școală bună la care să învețe fiica sa, dar în cele din urmă acestea s-au întors la Arad.

Ocupat cu filmările, dar și cu casa pe care și-o ridică, actorul nu are timp să le viziteze prea des, dar vorbește foarte mult la telefon cu fiica lui. El speră, printre altele, că odată ce-și va termina casa, Carmina să vină să stea cu el sub același acoperiș.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*