Fata asta de 20 de ani nu avea cu cine sa isi lase bebelusul acasa, asa ca a fost nevoita sa se duca cu el la facultate, la orele de curs. Profesorul a vazut ca nu era deloc atenta la ora si nu a mai rezistat: „Nu poti deloc sa te concentrezi la ce explic eu aici, nu?” E incredibil ce a facut dupa ce i-a luat copilul din brate

Cazul de mai jos, petrecut in Statele Unite, a devenit cunoscut pe retelele de socializare si a impresionat mii de oameni.
Totul a inceput dupa ce Katy Humphrey, o studenta in varsta de 20 de ani, nu a reusit sa gaseasca pe cineva care sa stea cu fetita ei de doar 4 luni.

Dadaca pe care o angaja in mod normal avea probleme de sanatate, iar parintii ei erau plecati din oras. Astfel, tanara mamica nu a avut de ales si a trebuit sa mearga cu bebelusul la scoala, la o ora de curs.

Initial, cand a vazut-o, profesorul nu i-a facut nimic. Insa vazand ca studenta nu este atenta la explicatiile lui, din cauza faptului ca micuta ii distragea atentia, a facut un lucru la care putini se asteptau!
A mers la ea, i-a luat copilul din brate si l-a tinut la piept pe tot parcursul orei, in timp ce preda.

„Am vrut sa o ajut. Si eu sunt tata a doi copii si stiu ce inseamna sa ai o asemenea responsabilitate. A fost greu si pentru mine, dar pentru ea cred ca este si mai greu; este o fata tanara, inca nu are posibilitatea de a se aseza la casa ei”, a spus ulterior profesorul.

Gestul lui a devenit cunoscut in scurt timp in intreaga facultate iar multi s-au declarat impresionati.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*