Fac nunta la anul… Horoscop matrimonial pe 10 ani:

Intre 2017 si 2026 zodiile vor trai momente unice din punct de vedere amoros. Unele vor suferi mai multe despartiri, in timp ce altele se vor aseza la casele lor. Unele isi maresc familia, altele vor prefera sa fie mai degraba singure.

PESTI

Bat clopote de nunta la poarta inimii tale. 2017, 2018 si 2020 sunt anii de glorie din punct de vedere sentimental. Vei gasi persoana care sa iti suporte toanele, care sa te inteleaga in orice situatie, care sa iti arate ca felul in care vezi viata este corect. Tot in urmatorii 10 ani iti vei schimba domiciliul.

Cuibusorul vostru de nebunii va fi construit intr-un loc idilic, acel loc in care visezi sa stai de ceva vreme. Din punct de vedere financiar, nu va trebui sa te preocupi. Avand un partener care te sprijina in toate, veti sti cum sa faceti pace cand banii vor lipsi. Vor fi perioade in care el va sustine familia si altele in care tu vei fi cel care va pune painea pe masa.

RAC

Nu oricine va juca la nunta ta si asta pentru ca iti doresti o ceremonie cat mai intima. Nu iti plac zorzoanele, zgomotele, petrecerile fastuoase.

Nu iti place sa te afisezi ca si cum ai fi buricul pamantului, pentru ca nu simti ca iubirea ta trebuie sa devina una comerciala. Asadar, toate dorintele tale din punct de vedere amoros tind sa se indeplineasca, insa abia spre finalul lui 2019.

LEU

Sa vezi un Leu dus la altar e mai greu, dar nu imposibil! Cineva iti va fura inima si iti va schimba parerea despre casnicie, de care ai fugit ca dracul de tamaie. Apar momente spectaculoase in viata ta, iar unele dintre ele te fac sa vezi lucrurile cu alti ochi. Se spune ca dragostea ii schimba pe oameni, iar tu vei fi ‘victima’ ei preferata in anul 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*