EXPLOZIE in New York…Multi oamenii morti

Explozie într-o stație de autobuz din New York: mai mulți răniți. O persoană, reținută

Mai mulți oameni au fost răniți, luni dimineață, după ce un dispozitiv a explodat într-o stație de autobuz din New York, anunță nypost.com.

UPDATE 15.25: Francisco Ramirez a povestit, pentru CNN, că în jurul orei locale 7.45 a auzit două explozii, chiar dacă purta căști.

„Din ce am văzut, a sunat de parcă ar fi avut loc la metrou. Au fost două explozii, la scurtă distanță una de alta. În timp ce încercam să mă îndepărtez, am văzut numeroși polițiști la fiecare intrare. A fost înfricoșător. Era goarte mult haos, dar nu am văzut răniți”, a declarat el.

15.00: Incidentul s-a petrecut în zona Avenue 8th și strada West 44. Potrivit primelor informații, o persoană a fost arestată, după ce dispozitivul său a fost detonat parțial în interiorul unui tunel.
Zona a fost evacuată, deoarece există suspiciuni privind existența unui al doilea dispozitiv.

Poliţia new-yorkeză a anunţat pe Twitter că o explozie „de origine necunoscută” a avut loc la intersecţia dintre 42nd Street şi 8th Avenue, în centrul Manhattanului.

Poliţia precizează că informaţiile sunt preliminare, mai multe detalii urmând să fie anunţate când vor fi disponibile.

Mai multe linii de metrou sunt în curs de a fi evacuate.

Potrivit postului WABC, care citează surse din cadrul poliţiei, ar exista mai mulţi răniţi şi un suspect ar fi fost reţinut de poliţie.

La rândul său, departamentul de pompieri din New York a informat că răspunde unui incident la terminalul de autobuze Port Authority din centrul Manhattanului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*