Experiment şocant! O femeie a recunoscut că a făcut-o cu un delfin

Margaret Howe Lowett a făcut parte dintr-un experiment mai mult decât ciudat. Deşi iniţial trebuia să se ocupe doar de dresajul unui delfin, femeie a atins puncte mult mai intime, în relaţia ei cu animalul acvatic.

În America anilor ’60, Margaret Howe Lowett s-a oferit voluntară într-un experiment ce îşi propunea să înveţe delfinii să vorbească limba engleză. Cercetătorii au încercat să creeze un mediu cât mai „uman” pentru ei şi au transformat locuinţa lui Margaret într-un adevărat parc acavatic, unde în orice încăpere a casei, apa îţi ajungea până la trunchi.

Femeia a început să socializeze cu mamiferul, lucrurile au început să prindă alt contur. Delfinul, în loc să vadă o figură protectivă în Margaret, asemenea unei mame, a început să o considere un posibil partener sexual. Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale şi printre puţinii care fac sex şi de plăcere şi nu doar pentru a se reproduce.

Deşi au încercat să îi găsească o parteneră din specia sa, cercetătorii nu au dorit ca delfinul Peter să piardă legătura specială cu Margaret. Femeia s-a folosit de mâini pentru a satisface nevoile mamiferului şi nu regretă absolut deloc acest moment.

„Latura sexuală a venit din partea lui, nu din partea mea. Am încercat să iau lucrurile ca atare, să o consider o nevoie fiziologică, asemenea unei mâncărimi de care vrei să scapi şi nu poţi”, a mărturisit femeia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*