Eşti la începutul unei relaţii şi te temi că partenerul tău ar putea să facă dragoste cu o altă persoană? Ei bine, află care sunt câteva dintre semnele care îl dau de gol

Eşti la începutul unei relaţii şi te temi că partenerul tău ar putea să facă dragoste cu o altă persoană? Ei bine, află care sunt câteva dintre semnele care îl dau de gol.

Se plânge că-l dor articulaţiile
Sportul şi amorul provoacă cele mai multe probleme musculare şi oboseală pentru majoritatea bărbaţilor, scrie wowbiz.ro. Dacă ştii sigur că nu a fost la sală ori la uhn meci de fotbal cu prietenii, este clar că varianta cu sportul cade din ecuaţie.

Mirosul de latex
În cazul în care partenerul tău obişnuieşte să se protejeze, îţi vei da seama imediat dacă a făcut amor. Prezervativul are un miros specific şi lasă „urme adânci” chiar şi după „baia de după”.

Are cu greu erecţie
În mod obişnuit, nu aveaţi nicio problema la acest capitol, nu-i aşa? Dacă întâmpină dificultăţi în a avea erecţie, este clar că s-a antrenat cu altă femeie. Excepţie fac cazurile în care masculii au disfuncţii erectile.

Ejaculează puţin
Acesta este cel mai puternic semnal că a făcut dragoste foarte recent, poate chiar aseară. Volumul lichidului seminal eliminat poate arată cât de lungă a fost perioada abstinenţei sale. Conform urologilor, cu cât faci dragoste mai des, cu atât calitatea şi volumul spermei scad.

Miroase ca și cum tocmai a făcut duș
Dacă îți spune că a venit de la muncă, dar miroase ca și cum tocmai a ieșit din duș, sunt mari șanse să fi oprit și la altă adresă în drum spre tine. Dacă ai suspiciuni, ar trebui să îl întrebi fix în momentul în care observi că ceva nu este în regulă. Îi va fi mai greu să te privească în ochi și să te mintă decât dacă lași să treacă o perioadă.

Nu vrea să faceți amor
Dacă nu v-ați văzut de multă vreme, dar el găsește scuze să nu faceți amor, s-ar putea să aibă pe altcineva care îl satisface. De altfel, este suspect și dacă observi că începe să îți dea tot felul de scuze care te țin departe de patul lui. Fie nu mai este atras de tine, fie nu mai are energie pentru a face amor, oricum ar fi, un astfel de comportament trebuie investigat.

Te critică mai des
Un bărbat care are o aventură va începe să te critice și să se arate nemulțumit de tine, pentru a se convinge că tu ești de vină pentru greșelile lui. În momentul în care observi că este tot mai distant și vreau să schimbe tot mai multe lucruri la tine, ar trebui să îți pui întrebări. Cel mai probabil, a găsit altă femeie.

Miroase a parfumul altei femei
Dacă nu a avut timp să facă duș la cealaltă femeie, sunt șanse mari să simți mirosul parfumului ei. Probabil îți va spune că a vrut să îți cumpere ție un parfum sau că o colegă a făcut o glumă. Un astfel de semn nu trebuie ignorat și chiar dacă îl crezi pe moment, fii atentă la comportamentul său în continuare. Dacă are o aventură, vei începe să observi cât mai curând.

Îți face cadouri
Dacă nu are obiceiul să îți ia cadouri, dar vine într-o zi cu flori sau cu un parfum, probabil că a făcut ceva și se simte vinovat. Nu face imediat acuzații, dar urmărește-i comportamentul pe viitor. Dacă începi să observi și alte schimbări, probabil face amor cu o altă femeie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*