2

Este nevoie doar de 1 ingedient pentru a scăpa de porii inestetici de pe față!

Cand vine vorba de îngrijirea pielii orice femeie încearcă întotdeauna să aibă  pielea perfect netedă și fără pată. Cu toate acestea, acest lucru este adesea dificil, mai ales dacă aveți un ten u probleme. Tenul gras este unul dintre tipurile cele mai problematice si de obicei duce la apariția unor pori mari și foarte inestetici pe față.

Oamenii care au avut această problemă știu foarte bine că poate fi destul de dificil să scăpăm de ea, și poate fi foarte costisitor să apleăm la saloanele cosmetice. Cu toate acestea, există o serie de remedii naturale care s-au dovedit a fi foarte eficiente pentru reducerea poriilor mari de pe față și necesită doar 2-3 ingrediente pe care majoritatea dintre noi sigur le avem acasă.

Apă și bicarbonat de sodiu

Se combină două linguri de bicarbonat de sodiu, cu două linguri de apă și se amestecă bine. Se aplică amestecul pe față și se lasă să acționeze timp de aproximativ 15 minute. După aceea, se clătește cu apă rece.

Suc de roșii și suc de lămâie

Se amesteca 2 linguri de suc de roșii cu 2-4 picături de suc de lamaie si se aplica amestecul pe fata cu o bucată de vată. Lasă-l pe față timp de 15 minute și apoi clătește fața cu apă rece.

Acidul din lămâie te va ajuta sa elimini excesul de ulei din pori în timp ce sucul de roșii  va strânge pielea și va închide porii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*