Este cel mai DRAMATIC moment din viața lui. Andi Moisescu, PĂRĂSIT. Cu sufletul trist, a povestit cum s-a întâmplat totul

Andi Moisescu, despre cel mai copleșitor moment din viața sa.
Prezentatorul de televiziune și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu.
Andi Moisescu este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de televiziune de la Pro Tv.
În plan personal, este căsătorit cu ex-prezentatoarea de televiziune Olvia Steer, împreună cu care are doi copii.

Andi Moisescu, pe care telespectatorii îl știu din postura de jurat la show-ul „Românii au talent”, a acordat un interviu pentru Adevărul, în care a vorbit despre copilăria sa, dar și despre debutul la Pro Tv.

Andi Moisescu, despre cel mai copleșitor moment din viața sa: mama i-a ținut loc de tată
Un amănunt mai puțin știut despre Andi moisescu este că, în copilărie, acesta a fost părăsit de tată.
El a mărturisit că, din această cauză, a pierdut noțiunea de tată.

„Pe undeva, e firesc să uiţi. Dacă de la 3 ani şi jumătate spre 4 ani nu îl mai vezi niciodată, nici nu ştiu dacă apucă să se dezvolte noţiunea asta până la acea vârstă. Mă uit la vârsta copiilor mei. Abia de acolo încep să perceapă lucrurile, de la 3 ani în sus. Dar, ştii cum e, pierzi pe undeva, câştigi pe altă parte.

Poate că aşa am învăţat nişte lucruri. Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă ca să o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucură de mine din plin din punctul ăsta de vedere”, a declarat Andi Moisescu.

„Maică-mea, săraca, a făcut tot ce i-a stat în putere. E o eroină în felul ei. Totuşi, atunci nu erau atâtea pericole în jur cum sunt astăzi. Mi-aduc aminte, pe vremea când eram eu copil, deja din clasa I mergeam singur la şcoală. E adevărat, era şcoala din capătul străzii, în cartier. Dar mergeam singur. Nu mă ducea cineva la şcoală.

Am început să fac sport de performanţă, din clasa a II-a am plecat în primul cantonament, iar în clasa a III-a am plecat în cantonament două luni şi jumătate. Cum se pleca în cantonamente, de Revelion. Eram la Miercurea-Ciuc. Nu era nimeni înspăimântat, nu avea nimeni nicio problemă. Mergeam singur la antrenamente. Mi se pare că totul era mult mai simplu”, a adăugat el.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*