Este adevarat SAU NU ca organul GENITAL feminin se STRAMTEAZA daca nu faci dragoste?

Sa fie oare adevarat ca vag! nul se largeste o data cu inaintarea in varsta a femeii sau, mai bine spus, o data cu acumularea experientei amoroase?

Ca si baratii, femeile sunt adesea preocupate de marimea propriului organ intim, vag! nul in cazul lor.

Daca este prea larg, nu vor oferi partenerilor senzatiile pe care acestia si le doresc, daca este prea ingust, nu vor avea ele parte de placere, din contra, actul se… se desfasoara cu dificultate si este dureros. Si, cata vreme femeile nu isi pot masura propria zona intima asa cum o pot face barbatii, este imposibil de aflat cum s-a modificat in timp.

 

Dimensiunile vag! nului se pot modifica de-a lungul vietii?

Raspunsul este da.

Daca ai nascut, daca ai slabit foarte mult, daca ai trecut printr-o interventie chirurgicala ginecologica sau printr-o schimbare hormonala. Insa, cea mai semnificativa schimbare are loc dupa o nastere, astfel incat in alte situatii nu ar trebui sa iti faci prea multe probleme.

Iar pentru tonifierea musculaturii din aceasta zona, exercitiile Kegel sunt suficiente si capabile sa faca adevarate minuni.

Ar trebui sa fii ingrijorata?

Specialistii sunt de parere ca largirea vag! nul ui ca urmare a unei vieti amoroase foarte intense este un simplu mit.

Peretii acestuia sunt suficient de elastici pentru a permite trecerea unui bebe, ba mai mult decat atat, majoritatea femeilor aduc pe lume in medie cate 2 copii, iar viata lor se… continua sa fie normala.

In plus, inainte de a te gandi ca vag! nul tau este prea larg, prea scurt sau deloc pe gustul partenerului, gandeste-te la cate forme si marimi de pen!.. exista.

ar daca nasterea unui copil nu influenteaza intr-o foarte mare masura dimensiunea, cum ar reusi un pe n!s sa faca acest lucru?

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*