Student who thought she had headache actualy had life threatening infection caused by tampon (PA Real Life)

Era să moară din cauza unui produs pe care ABSOLUT TOATE FEMEILE îl folosesc

Phoebee s-a trezit într-o noapte simțindu-se foarte rău. Când a realizat ce i s-a întamplat, era aproape să moară. Era conștientă că este foarte grav ce i se întâmplă pentru că tremura incontrolabil și simțea o durere îngrozitoare în mușchi.

A realizat pe loc prin ce trece în acele momente. A mers în baie, a luat cutia de tampoane și a citit informațiile de pe ea. Sindromele simptomului toxic se potriveau. „Prietena mamei mele a murit din cauza sindromului șocului toxic și la fel și o cunoștință de-a mea. Am auzit povești despre cât de grav este.”

Când a ajuns la spital a fost imediat diagnosticată cu SST, care e cauzat de un stafilococ sau de un streptococ care ajunge în corp prin tampon și care intoxică corpul și atacă organele interne. Dupa 12 zile petrecute în spital, Phoebee și-a revenit complet.

ATENȚIE, femei! Ea a folosit tamponic corespunzător, nu a greșit cu nimic, însă medicii cred ca organismul ei a reacționat negativ la acest produs.

Phoebee vrea să tragă un semnal de alarmă și să le spună reprezentelor sexului feminin să renunțe la tampoane, însă dacă nu pot, să cunoască foarte bine simptomele sindromului șocului toxic, pentru a le recunoaște rapid și a merge la spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*