Era nascut de cateva minute, dar ce a facut a lasat peste 50 000 000 de oameni fara cuvinte. Un bebelus este vedeta internetului dupa ce imaginile au fost facute publice

Era nascut de cateva minute, dar ce a facut a lasat milioane de oameni fara cuvinte. Un bebelus este vedeta internetului
Micutul din filmuletul de mai jos a cucerit internetul dupa ce a inceput sa mearga la numai cateva secunde dupa nastere.
In timp ce personalul medical se straduia sa o spele pe micuta, aceasta se pare ca avea cu totul alte planuri. In materialul video, o moasa o tine pe fetita de piept cu o mana, iar micuta se straduieste sa mearga pe propriile picioruse.

Asistenta, imbracata in halat si cu masca pe fata striga cat poate de tare: „O, doamne, fetita merge”. „Stai, asteapta sa filmez”, a spus o alta persoana care se afla de fata si a vrut sa surprinda totul pe camera.

Filmuletul a fost publicat pe retelele de socializare, iar cei care l-au urmarit au avut tot felul de reactii. Peste cincizeci de milioane de oameni s-au uitat la el, iar video a fost distribuit de peste un milion de oameni.
Chiar daca nu au putut sa repereze locul in care s-a intamplat evenimentul care a cucerit lumea intreaga, cativa oameni au spus ca halatul asistentei seamana cu cel purtat de cadrele medicale din spitalul Santa Cruz, Brazilia.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*