Era acasă când a auzit că cineva bate la ușă, dar femeia nu a îndrăznit să deschidă. Speriată, n-a scos niciun sunet și a așteptat ca totul să treacă

Melissa era acasă cu cele două fiice ale sale când a auzit că cineva bate la ușa lor. Nu aștepta pe nimeni în vizită, așa că s-a gândit foarte bine dacă să deschidă sau nu.

Melissa a decis să-și vadă de treabă, cu gândul că va verifica apoi imaginile înregistrate de camera video din fața casei, pentru a vedea cine a venit la ușa ei.

„Nu deschid ușa străinilor dacă nu știu sau nu recunosc cine este”, a declarat Melissa. „După ce a plecat, am verificat camera”.

Este evident că femeia nu avea de unde să știe că cine bătuse la ușa ei nu avea să-i facă niciun rău. În timp ce privea imaginile înregistrate de camera video, Melissa a rămas fără cuvinte.

Persoana care venise la ușa ei era un adolescent, pe nume Tyler Opdyke, care a încercat pur și simplu să facă o faptă bună.

Băiatul a sunat în repetate rânduri, în speranța că cineva este acasă, dar pentru că nimeni nu deschidea, s-a uitat în jur cu atenție și a observat camera video. Atunci, el a îndreptat spre cameră un portofel, care îi aparținea soțului Melissei și care era plin cu bani: 12.000 de dolari.

Se pare că soțul Melissei și-a pierdut portofelul atunci când se îndrepta către mașină. Tyler a ținut portofelul în fața camerei, apoi l-a ascuns bine, indicând cu precizie locul din care familia putea recupera portofelul plin cu bani.

Pentru că a vrut să se asigure că unul dintre membrii familiei a văzut imaginile, iar portofelul nu a ajuns pe mâna vreunui străin, Tyler s-a întors mai târziu la casa Melissei.

De data aceasta, femeia i-a deschis ușa și i-a mulțumit pentru gestul său, fiind profund emoționată.

„Nu vezi în fiecare zi asemenea lucruri bune”, a declarat recunoscătoare, Melissa.

Iată o poveste minunată care ne redă speranța că în jurul nostru mai există oameni buni și cinstiți, așa cum a fost acest adolescent cu inimă mare, Tyler!

CITESTE SI

Din mâna lui s-au născut bijuteriile României! Cele şapte minuni ale lui Ceauşescu

Ambiție, perseverență, nebunie și curaj. a baza celor mai impresionante construcţii cu care România se laudă peste hotare stă Nicolae Ceauşescu…

CASA POPORULUI

Conform World Records Academy, Palatul Poporului ocupă locul întâi în lume în topul celor mai mari clădiri pentru uz civil. De asemenea, este cunoscută în lume ca fiind cea mai costisitoare și cea mai grea clădire administrativă din lume.

După cutremurul din anul 1977, Nicolae Ceaușescu a ordonat ”reconstrucția” Bucureștiului. Între anii 1978-79 a fost lansat un concurs național, care avea ca obiective reconstruirea Bucureștiului. Proiectul a durat 4 ani, și a fost câștigat de arhitecta Anca Petrescu, avansată în funcție ca arhitect șef.

Acest proiect de reconstruire a Bucureștiului cuprindea o serie de clădiri cum ar fi: Palatul Parlamentului – Casa Republicii, Ministerul Apărării Naționale, Casa Radio, Hotelul Marriott – Casa de Oaspeți, Casa Academiei Române, Parcul Izvor și Bulevardul Unirii – Victoria Socialismului. În 1989 costurile clädirii erau estimate la 1.75 miliarde dolari, iar în 2006 la 3 miliarde de euro, notează a1.ro.

TRANSFĂGĂRĂŞANUL

Drumul Național 7C (DN7C), supranumit Transfăgărășan, este unul din cele mai spectaculoase drumuri din România, acesta legând regiunea istorică a Munteniei cu Transilvania.

CANALUL DUNĂRE-MAREA NEAGRĂ

Canalul a fost inaugurat pe 26 mai 1984, de către Nicolae Ceaușescu. S-au excavat 294 milioane m3 la canalul principal și alte 87 milioane m3 la ramura nordică, Poarta Albă-Midia Năvodari (mai mult cu 25 milioane decât la Canalul Suez și cu 140 milioane decât la Canalul Panama) și s-au turnat 5 milioane m3 de betoane.

METROUL DIN BUCUREŞTI

În anul 1908, Dimitrie Leonida își alegea ca temă a diplomei sale de licență proiectul construcției unui metrou în București. Primele tentative de a construi un metrou în București datează din anii 1909 – 1910, când se negocia cu firma Siemens & Halske din Germania concesionarea construirii liniilor de tramvai.

BARAJUL VIDRARU

Construcția Barajului Vidraru a început în anul 1961 și tot în această perioadă s-a lucrat și la Hidrocentrala de pe Argeș. Barajul a fost umplut la capacitate abia în luna decembrie 1965. Astfel s-a născut Lacul de Acumulare Vidraru, așezat între Munții Frunții și Ghițu.

HIDROCENTRALA DE LA PORŢILE DE FIER

Este una din cele mai mari construcții hidrotehnice din Europa și cea mai mare de pe Dunăre. Construcţia acestei hidrocentrale a început la 7 septembrie 1964, în timpul mandatului lui Gheorghe Gheorghiu Dej şi a fost finalizată pe 16 mai 1972.

CASA RADIO

Casa Radio este o clădire neterminată din București, situată în apropierea râului Dâmbovița și a Cotroceniului. Construirea sa a început înainte de 22 decembrie 1989 şi urma să găzduiască Muzeul Național de Istorie a Republicii Socialiste România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*