Eleva a rămas însărcinată în 1999, la 15 ani, nu a avortat și apoi a mai făcut alți 7 copii, dar abia acum, după zeci de ani și cu 8 copii, povestește prin ce a trecut: ,,Mi-a fost rușine, mă ascundeam”. Ai cui erau, de fapt, copiii

Ai cui erau, de fapt, copiii

Sharon Jabbour, din Melbourne, Australia, abia intrase la liceu când a rămas însărcinată cu primul ei copil, în 1999. Acum, femeia în vârstă de 34 de ani a dezvăluit că a fost încurajată să avorteze și apoi a fost judecată aspru de către toți cunoscuții pentru că refuzase și alesese să aibă copilul.

Ea mărturisește: „Peste tot erau priviri șocate, dezamăgite, se holbau, dădeau din cap. Așa îmi amintesc că am fost tratată la acea vreme, când eram o mamă tânără. Cei mai mulți mi-au spus că ar trebui să fac ceea ce e corect și să avortez. Purtam intenționat haine foarte largi ca să îmi ascund burta, eram jenată. A funcționat până când copilul putea fi plimbat în cărucior, apoi nu mă mai puteam ascunde nicăieri”.


Sharon s-a căsătorit cu tatăl copilului în anul 2011 și a făcut cu el alți 7 copii, cei doi au în total opt și sunt extrem de fericiți. În ciuda dificultăților pe care le-a avut de înfruntat, mama spune că nu regretă nimic fiindcă și-a dorit mereu o familie mare cu tatăl copiilor ei. Copiilor sunt: Symonne, 18 ani, Celinna, 15 ani, Tifinney, 13 ani, Sebastian 12 ani, și gemenii Alesha și Ethan, 10 ani, Amaliyah, 4 ani și Aliyrah în vârstă de doi ani.

Cei doi soți au fiecare afacerea lui, fiecare mașina lui, femeia muncește cu normă întregă și precizează: ,,Eu sunt dovada vie că a fi mamă nu înseamnă că viața ta s-a sfârșit. Devii lucrurile pentru care ești dispus să muncești. Unii copii sunt jenați de părinții lor, eu, fiindcă sunt atât de tânără, am dezvoltat o adevărată prietenie cu ei”.

Femeia a decis să-și facă publică povestea pentru a lupta împotriva celor care cred că mamele tinere trebuie să avorteze sau sunt batjocorite de către societate: ,,Sunt atât de multe care, la fel ca mine, își pun întreaga ființă în creșterea și educarea corectă a copiilor”.

„I-am spus soțului meu că nu vreau să mai facem atât de mult dragoste. Are niște probleme mari. Multe femei s-ar simți rușinate să vorbească despre asta. Eu vă spun totul cu lux de amănunte…”

Of, cumplit ce pățește femeia și ce-a ajuns să facă la serviciu

O femeie a cerut în scris ajutorul unui terapeut, și a primit și răspunsul, povestea a fost publicată de umad.ro. Iată prin ce întâmplare cu adevărat șocantă a trecut această femeie:

„Sunt o mama si o sotie care isi iubeste nespus copilul, dar nu stiu daca si sotul. Are probleme cu alcoolul, nu e violent fizic, dar verbal da. Cand nu bea nu prea vorbim, e un tip inchis in el. Eu nu stiu ce sa fac, deoarece deja atitudinea lui fata de mine a inceput sa nu ma mai intereseze.

Ma doare cand ma jigneste si incepem sa ne certam, iar a doua zi e un alt om, parca nici nu ar fi existat acea cearta. In primul rand ma gandesc la copil, e prea mic sa inteleaga toate acestea, are doar 4 ani, dar ma intreaba de ce sunt suparata pe tati si nu stiu cum sa ii raspund.

La serviciu exista un coleg de care cred ca ma indragostesc. De fapt, nu stiu sa descriu sentimentele. Am vazut la el ceva ce la sotul meu nu am vazut. Colegul meu nu stie de sentimentele mele pentru el si nu vreau sa stie, pentru ca nu cred ca mi le-ar impartasi. De fapt ma gandesc ca poate eu sunt vinovata de comportamentul sotului meu. Nu mai simt atractie fata de el.

Imi doresc sa fie si el mai afectiv. Nu vreau doar amor. I-am spus de multe ori ca vreau sa ma ia in brate si sa adormim asa, nu vreau mai mult. Nu stiu ce sa fac, nu stiu nici ce vreau. Nu vreau sa ma despart de sotul meu, deoarece stiu ca ar suferi copilul, iar sotul meu e un tata exemplar. Vreau un sfat, pentru ca deja am epuizat toate incercarile. Sau poate nu am facut destul. Nici eu nu mai stiu ce trebuie sa mai fac”

Răpunsul primit de la un terapeut:

„Sotul tau are probleme cu alcoolul si tot tu te simti vinovata?! Singurul motiv pe care l-ai avea ar fi ca ii permiti sa bea. Cata vreme ii accepti acest viciu, el o sa se complaca, pentru ca nu are nicio motivatie sa renunte. Ar trebui sa fii atat de ferma si de hotarata, incat sa fii in stare sa-l parasesti si sa nu-i mai permiti accesul la copil daca nu se lasa de bautura.
Imi dau seama ca inca nu ai ajuns in acel stadiu al disperarii, dar in timp s-ar putea sa ajungi. Dependenta de alcool nu se vindeca de la sine, dimpotriva, aduce din ce in ce mai multe probleme.

Cat despre colegul pe care il vezi intr-o anumita lumina, se prea poate sa proiectezi asupra lui ceea ce tu ai nevoie in acest moment. E foarte bine ca nu i-ai aratat ce simti, pentru ca nu stii ce ascunde si el, de fapt. Pana cand nu te apropii de un om, el ramane un necunoscut. Oricat de dragut este in public, cine stie cum se poarta acasa? In plus, nu-ti recomand sa incepi o relatie paralela cata vreme esti in aceasta stare, nu faci decat sa complici lucrurile si sa suferi si mai tare…”.

Mama și-a întâlnit bărbatul perfect pentru ea, dar 7 ani mai târziu acesta i-a dezvăluit un secret care a dus-o la un pas de moarte și a băgat-o în spital

Rachel Moore din Brisbane, Australia, s-a căsătorit cu un bărbat pe nume Daryl, deși mai avea 3 copii dintr-o relație anterioară. În timpul mariajului lor de 7 ani, Rachel și Daryl au avut doi copii împreună. Din afară păreau să fie una dintre cele mai fericite familii, copiii erau: Jayden, în vârstă de 14 ani, Cameron, 12, Kaylee, 10, Zane, 4 și Samantha, 2. Dar totul s-a distrus când într-o zi Daryl a atacat-o pe Rachel.

Din păcate, fosta relație a lui Rachel s-a sfârșit tot din cauza violenței domestice, așa că știa deja că dacă a fost în stare să o bată o singură dată, o va mai face și a doua oară, așa că l-a dat afară din casă.

Ani la rând relația lor a rămas una de simplă prietenie, de dragul copiilor, dar pe data de 11 aprilie 2014, Daryl s-a enervat iar, femeia era acasă cu copiii atunci când a auzit o mașină care se apropia cu viteză de casă. Rachel știa că e Daryl care se îmbătase, dar de data asta adusese o armă și avea de gând să o folosească asupra ei, așa că mama și-a ascuns copilașii în dormitor.

Când Daryl a tras asupra ei cu arma, a nimerit-o pe Rachel în braț iar aceasta și-a pierdut cunoștința. Înainte ca bărbatul să poată reîncărca arma, cei doi băieți mai mari au venit la el în viteză, i-au luat arma și au ascuns-o afară, băieții l-au lovit și l-au strâns de gât pe bărbat până a rămas și el inconștient! Se pare că în urmă cu două săptămâni cei doi făcuseră niște cursuri de arte marțiale.

Nimeni nu și-ar fi imaginat că băieții își vor folosi noile abilități pentru a-și salva mama! Femeia a fost dusă la spital unde și-a revenit complet. Rachel spune acum că violența domestică poate afecta pe oricine, de aceea a dorit să-și facă povestea publică,în speranța că ar putea ajuta pe cineva să conștientizeze pericolele unei astfel de relații.

„Ma intorceam acasa dupa o garda dificila, dar desi purtam uniforma am decis sa intru in Supermarket pentru a face cateva cumparaturi. M-am intalnit cu o fosta colega de liceu care mi-a spus: „Nu stiam ca esti doar…” Chipul i s-a intunecat de suparare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*