El este ROMÂNUL care are PENSIE de aproape 400 de MILIOANE pe LUNĂ în timp ce alți BĂTRÂNI mor de foame ca să PLĂTEASCĂ MEDICAMENTE! Oare MERITĂ atâția BANI? Uite CE MESERIE a avut

Gheorghe Bălăşoiu din Argeş, a fost procuror la Parchetul Curţii de Apel Piteşti şi comandant al Penitenciarului Colibaşi, el încasează în prezent cea mai mare pensie din România.
Se pare că Bălășoiu s-a pensionat în anul 2005, o vreme când calcului pensiei se realiza conform unui algoritm foarte simplu în cazul procurorilor, spre deosebire de restul bugetarilor: 80% din venitul brut realizat din ultima lună de activitate înainte de data pensionării.

Cum el avea două salarii, cel de comandant de penitenciar și cel de procuror, a ajuns să aibă o pensie de 40.000 de lei, adică aproximativ 8.000 de euro, în condițiile în care un tânăr din România este extrem norocos dacă are salariu de 700 de euro…

Pe locul doi ca valoarea a pensiei se află un bărbat din București care încasează lunar 25.000 de lei, conformRealitatea.

Infoalert precizează că din cauza modului de calcul dar și a mărării aplicate, el a ajuns la o pensie de 40.963 de lei, adică 9.000 de euro pe lună, dar această informație nu a fost încă confirmată. Iată un material video care analizează în detaliu modul abil prin care și-a asigurat acestă pensie uriașă:

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*