El e Romeo și are o iubită de 15 ani. E mai mică decât el cu 17 ani. A făcut amor nebun cu Sorina, dar ce a pățit acum e greu de crezut! „Știu că risc… dar ea merită” Cum arată tânără

Iubirea unor tineri din Găești, Dâmbovița, a depășit orice limită, chiar și pe cea legală.

Sorina este o adolescentă de doar 15 ani, iar iubitul ei este cu 17 ani mai mare decât ea. Zilele trecute, fata a fugit de acasă. Disperați, părinții fetei au alertat autoritățile, mai ales că nu este prima dată când fata recurge la asemenea gest.

Movitul este simplu: părinții fetei nu sunt de acord cu relația ei cu Romeo, bărbatul de 32 de ani. Cei doi au fost găsiți după câteva zile în Miercurea Ciuc și s-au întors la Găești, dar acum, bărbatul riscă ani grei de închisoare.

„Am plecat de bună voie, pentru că nu ne-au lăsat să fim împreună. Tata e mai strict şi îmi era teamă că n-o să mă mai lase să-l văd…”, a povestit minora.

În ciuda dragostei lor, legea primează, așa că bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru a întreținut relații intime cu minora. Cu toate acestea, nimic nu pare să stingă flacăra iubirii dintre cei doi.

„Nu te mai gândeşti când iubeşti… O iubesc şi mă iubeşte! Ştiu că risc închisoarea, dar nu e nicio problemă! Ea merită! Dacă scap de închisoare o să stăm în Găeşti, acum că părinţii nu mai au nimic cu ea.”, a declarat Romeo pentru un ziar local.

Pedepsele pentru pedofilie ar putea fi dublate

Vor avea loc azi discuţii în plenul Senatului pe baza unui proiect de lege care, in cazul in care va fi aprobat, va avea ca rezultat direct dublarea pedepselor aplicate persoanelor acuzate de pedofilie.

Proiectul legislativ pentru dublarea pedepselor se discută întrucât noul Cod Penal reduce la jumătate pedepsele acordate pentru actul cu un minor şi coruperea minorilor.

Astfel, pentru actul sexual cu un minor cu vârsta de 13 – 15 ani se acordă cinci ani, şapte ani dacă minorul are vârsta mai mică de 13 ani şi şapte ani dacă minorul are între 13 şi 18 ani şi este constrâns de un adult. Coruperea şi actul cu un minor nu se sancţionează dacă diferenţa de vârstă între victimă şi agresor nu depăşeşte trei ani. În plus, dacă victima moare sau se sinucide, pedofilul nu primeşte nici o pedeapsă, scrie Bună Ziua Iaşi.

Proiectul de lege a fost introdus pe ordinea de zi de deputatul ieşean Tudor Ciuhodaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*