Ea este soția care își lasă soțul să o înșele ori de câte ori dorește. Totul cu o singură condiție! Uite cu ce trebuie să se întoarcă acasă de la fiecare amantă

Amy și Ryan Jones sunt un cuplu tânăr, care au împreună doi copii, și care se confruntă cu o problemă neobișnuită. Din cauza faptului că libidoul femeii a dispărut complet după a doua naștere, el a primit din partea soției ei acordul de a se culca cu alte femei.

Amy Jones, 30 de ani, și-a încurajat soțul să aibă aventuri cu alte femei, din cauza faptului că ea nu-i mai putea satisface aceste dorințe, după ce, în urma celor două nașteri, libidoul ei a scăzut complet.

Lipsită de egoism, ea și-a încurajat soțul să se ducă la alte femei, dar cu o singură condiție: să-i povestească fiecare detaliu din aventurile pe care le-a avut cu ele.

„La început când am făcut asta, a fost după prima naștere, când Amy și-a pierdut pentru prima oară cheful de a face dragoste. Am fost la două femei și trimiteam tot felul de SMS-uri indecente altor femei. Apoi veneam acasă și îi povesteam totul soției mele. Imediat după, Amy și-a revenit, iat viața noastră intimă și-a reluat cursul”, a povestit bărbatul.

Citeste si: Ce a păţit un tânăr care şi-a dorit să meargă la femei uşoare! A ajuns la tipă, dar apoi… Uite ce i s-a întâmplat:

Un tânăr a povestit despre o întâmplare amuzantă petrecută atunci când a dorit să aibă parte de senzaţii tari cu o femeie uşoară.

Acesta a ajuns la adresa oferită de tânără, însă a avut parte de o serie de întâmplări mai puţin obişnuite. „La telefon se recomandă de 20 de ani, la faţa locului are cel puţin 25. După ce am urcat, am scanat locaţia şi am văzut o uşă fumurie prin care nu se vedea nimic, care era închisă. Întreb ce e acolo, cică n-are acces, aşa a închiriat apartamentul şi e închisă, nu poate să intre acolo.

Mă, să dea naiba, p’asta n-am mai auzit-o. Am stat puţin şi am gândit cu capul de sus, am cerut banii înapoi şi am plecat. Bănuiala mea e că acolo era peştele, uşa fiind fumurie, şi nevăzând ce se află dincolo, erau şanse şi să fiu actor într-un film pentru adulți, canapeaua fiind faţă-n faţă cu uşa.”

Însă, totul s-a terminat cu bine pentru ghinionistul tânăr, deoarece a reuşit totuşi să facă şi ceva distractiv, prinzând pokemoni în faţa blocului unde a avut dezamăgirea carnală. “Partea bună e că în faţa blocului e un Pokestop, aşa că n-am fost degeaba.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*