Ea este femeia cu CEA MAI FRUMOASĂ FAŢĂ din lume! 12.6 milione de fani intră zilnic pe Instagram pentru a se uita la postările ei

A fost desemnata „Best International Model 2016”, de catre British Fashion Award, intrecandu-si atat cea mai buna prietena, dar si sora mai mica. Cu toate acestea, Gigi Hadid a fost acuzata in repetate randuri ba ca are o silueta voluptoasa pentru podium, ba ca a slabit prea mult. Apare pe copertele tuturor revistelor de fashion. Are cel mai chipes iubit – Zayn Malik, o sora la fel de frumoasa si celebra – Bella Hadid si o mama super cool – Yolanda Foster.

Care este secretul frumusetii lui Gigi Hadid? Ea spune ca… hidratarea 🙂 „Mama mereu imi spunea ca cel mai important lucru este sa fii hidratata. Ea nu folosea atat de mult cosmetice, asa ca am fost crescuta pe principul acesta – sa fiu mereu hidratata”, a spus Gigi Hadid, care are insa si 3 produse de infrumusetare preferate – Hydra Beauty Serum, balsamul de buze Christian Dior si Evian facial spray.

La 21 de ani, Gigi Hadid are lumea la picioare: este cel mai sexy si solicitat model al momentului, toti designerii o doresc in prezentarile lor de moda si toate brandurile vor sa le promoveze produsele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*