Ea e cea mai frumoasă fetiță din lume! Nimeni nu crede că e reala! Anastasia are doar 5 ani! Dar stai să vezi cum arată mama ei:

Ea e cea mai frumoasă fetiță din lume! Nimeni nu crede că e reala! Anastasia are doar 5 ani! Trebuie să te uiti la poze DE 2 ORI ca să înțelegi! Dar stai să vezi cum arată mama ei:

Anastasiya Knyazev, o splendoare de fetiță din Rusia, în vârstă de 5 ani, face furori pe rețelele de socializare cu frumusețea ei. Chipul angelic, privirea cu adevărat cuceritoare și ochii de un albastru ireal fac din micuța rusoaică un fotomodel de succes, de o frumusețe impresionantă.

Cariera micuței este atent îndrumată de mama ei, pe numele său Anna, care a început prin a posta pe rețelele de socializare poze de la şedinţele foto la care a participat fetița. De aici până la a fi admirată de persoane din întreaga lume a fost doar un pas, scrie EvoNews.com. Fotografiile încărcate pe Instagram o înfățișează pe Anastasiya drept un fotomodel profesionist extrem de grațios.

Nu numai că prezintă diverse tipuri de îmbrăcăminte, ci și coafura și accesoriile au parte de o atenție deosebită atunci când apare în fața aparatului de fotografiat. Instantaneele cu Anastasiya adună în fiecare zi mii de like-uri, iar unii dintre cei care au văzut-o au numit-o drept cel mai frumos copil din lume.

Cariera ei este îndrumată de mama ei pe nume Anna. Cu ochii albaştri, breton şi o privire cu adevărat cuceritoare, copila face furori pe Internet, fiind apeciată de milioane de internauți.

Sunteți curioși să aflați de ce anume chipul ei este considerat a fi unul dintre cele mai frumoase din lume? Iată mai jos o fotogalerie care vă va convinge de frumusețea ei răpitoare:

Dragul meu soț! Nu mai sunt cea cu care te-ai însurat. Te rog să mă asculți…

Dragul meu soț!

Îmi cer iertare,

Îmi pare foarte rău că nu ai avut destulă atenție în ultimii patru ani. Îmi pare rău că necesitățile tale sunt pe locul doi. Te asigur, că ești una din principalele mele priorități, dar deja nu ești cea mai importantă!
Știu că ai nevoi, dorințe, vise și intenții. Când spun că vreau să-ți fiu sprijin, nu te mint. Știu că ai obosit de justificările mele, că sunt obosită, că mă doare capul și că nu dorm aproape deloc, când încerci să te apropii de mine.

Crede-mă, nu al fi împotrivă să am atâtea puteri, ca acum cinci ani. Nu aș fi contra să am atâtea puteri câte aveam acum două săptămâni când am spălat, călcat și pus la loc zece coșuri cu albituri. Tu nu ai văzut asta, pentru că nu am vrut să te privez de somnul prețios.

Știu că uneori pare că suntem parteneri de afaceri. Și așa este. Sunt zile și săptămâni întregi în care și eu cred așa. Eu vreau pentru căsnicia noastră tot ce-i mai bun. Pentru că împreună suntem al naibii de buni. Problema constă în faptul că creierul și corpul meu sunt orientate în totalitate pentru a fi mama băiețeilor care îți seamănă perfect. Chiar și atunci când au adormi adânc, iar noi stăm pe canapea și privim un film, creierul meu rămâne în regim de maternitate. Mă gândesc la ziua de mâine; mă gândesc la ce va fi peste zece ani.

Ghicesc dacă ai pentru mâine cămăși curate. Îmi fac griji pentru bani, dezvoltarea copiilor și lapte. Dacă avem suficient lapte. Nu pot să mă despart de maternitate. în prezent sunt mamă. Și asta mă consumă fizic, emoțional și psihic. Nu vreau să crezi că nu mai ești important pentru mine. Nu aș putea să trăiesc fără tine și nici nu aș vrea. Dar un lucru este cert: tu ești maturi și poți să ai singur grijă de tine.

Când vii de la muncă, ai parte de cea mai proastă variantă a mea. Cea mai bună a fost epuizată de copiii noștri. O să-ți deschid un secret: în unele zile cea mai bună variantă a mea pur și simplu nu există. Nu există și gata. Nu pot să-mi fac griji pentru sănătatea ta, sănătatea băieților, a câinelui și a mea. Ghici pe cine voi ignora? Nu pe tine. Nu pe copii și nu pe câine. Când spun că îmi este rău, că nu am dormit destul, este pentru că nu am avut timp să am grijă de mine.

Da, tu îmi sugerezi să merg la medic, să mănânc mai bine, să beau mai multă apă, dar eu sunt pentru mine ultima prioritate. Știu că nu e corect, și nu mă plâng. Pur și simplu explic că uneori e nevoie să cedezi. Pentru că un singur om nu le poate face pe toate în același timp.

Îmi fac griji pentru alergiile tale și pentru spasmele pe care le ai la genunchi. Îmi fac griji pentru copii și pentru câine. Tu faci enorm de mult pentru familia noastră. Nu știu pe nimeni care să muncească mai mult decât tine. Nu am întâlnit pe nimeni care să aibă mai mare grijă de alții și de mine.

De fiecare dată când văd cum îi ajuți pe alții știind că nu vei avea nimic în schimb, mă îndrăgostesc și mai mult. Ești cel mai bun și iubitor tată din lume. Nu mai sunt cea cu care te-ai însurat acum 11 ani. M-am schimbat și m-am transformat în soție, mamă, prietenă și executor de orare. Planific și cumpăr. Sunt bucătăreasă. Sunt gospodină. Sunt soră medicală și bibliotecar.

Nu aș schimba nimic. Nu am nevoie de altă viață. Te iubesc pe tine și iubesc viața creată pentru noi. Da, nu sunt acea ștrengăriță impulsivă, care consumă alcool și este sexy, cu care ai făcut cândva cunoștință. Sunt mamă. Și cu asta am spus totul.

Mereu iubitoare,

Soția ta.

Sursa: http://ejurnalul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*