Ea a devenit mamă surogat pentru un cuplu fără copii. Rezultatul ecografiei i-a uimit pe toți…

Shanice Stredi a auzit pentru prima dată despre tehnica de mamă surogat, încă în adolescență. De atunci ea a decis că va ajuta cuplurile, care nu pot avea copii, să-și restabilească fericirea de a crește și educa un copil. Peste câțiva ani ea însăși a devenit mămică, după ce a născut un băiețel. La vârsta de 21 de ani ea a devenit cea mai tânără mamă surogat din Marea Britanie. Puțin mai târziu ea a reușit să stabilească un record neobișnuit.

Joana și Steve i-au cerut ajutorul acestei minunate femei. Shanice a rămas încântată de acest cuplu și a decis să-i ajute să devină părinți. Cuplul a achitat binefăcătoarei lor zborul spre Los Angeles și procedurile necesare într-o clinică specializată în implantarea embrionului. Operația s-a finalizat cu succes.

După una dintre primele sesiuni de ecografie, medicii au anunțat viitorii părinți că vor avea nu un copil, ci doi. Astfel viitorii părinți s-au grăbit să cumpere încă un set de articole pentru nou-născuți.

Cu toate acestea, Shanice a început să suspecteze că povestea nu se va limita doar cu o pereche de gemeni. Burtica mamei surogat creștea ca pe drojdii. De fapt, noua surpriză a deveni un adevărat șoc pentru toată lumea.

În rezultat, pe lume au venit dintr-o dată trei micuți: două fetițe și un băiețel. Sarcina în sine a decurs aproape fără probleme, însă Joana și Steve i-au oferit mereu sprijinul necesar Shanicei.

Astăzi copiii se simt minunat. Ocazional Shanice vizitează copiii, fiind într-o relație strânsă de prietenie cu părinții acestora. Femeie este foarte fericită că a fost aptă să ofere acestei familii tocmai trei miracole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*