E știrea momentului! Denisa Manelista a CEDAT! Totul a ieșit la iveală în urmă cu puțin timp!

Sătulă de scandalurile din familia ei, Denisa Manelista a cedat!
Detalii incredibile au ieşit la iveală în urmă cu puţin timp
Starea de sănătate a Denisei Răducu, tânăra cântăreaţă despre care s-a spus că a fost diagnostiată cu carcinom hepatocelular, este în continuare delicată, însă are, potrivit apropiaţilor, un psihic bun.

La scurt timp după ce Florin Peşte, unchiul tinerei de 27 de ani, a vorbit despre problemele din familia ei şi a făcut mai multe dezvăluiri incredibile, printre care faptul că mama şi mătuşa Denisei n-ar fi de acord să încerce toate tratamentele posibile pentru a-şi salva viaţa, au ieşit la iveală noi detalii.

Mai exact, se pare că cele două femei ar fi dorit să-i intenteze un proces lui Florin Peşte, însă, potrivit Spynews, scandalul a fost aplanat de Denisa
”Am vorbit cu Denisa. M-a rugat să nu mai spun lucrurile acelea despre mama şi despre mătuşa ei sau despre impresar. Nu pot să nu o ascult, aşa că am lăsat-o mai moale. Prefer să o ascult pe Denisa, să mă rog pentru ea şi să sper că se va vindeca. M-a rugat să o las să fie liniştită, să nu se mai streseze cei din jurul ei mai mult decât o fac deja. Bănuiesc că le-a zis acelaşi lucru şi lor”, a spus Florin Peşte.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*