„E prea repede, mai trebuie aşteptat măcar până la 6 luni!” Cornel Galeș, fotografiat în compania unei femei, la doar două luni și jumătate de la moartea Ilenei Ciuculete! POZA, AICI

Cornel Galeş s-a fotografiat alături de o femeie la două luni şi jumătate de la moartea Ilenei Ciuculete. Cum au reacţionat fanii

Cornel Galeş este, încă, devastat de moartea Ilenei Ciuculete, iar prietenii fac tot posibilul să-l ajute să-şi revină şi să-şi continue, astfel, viaţa. Bărbatul este marcat de decesul cântăreţei de muzică populară, iar amicii săi au dorit să-l scoată, pentru câteva zile, din starea proastă pe care o are.

Zilele trecute, Cornel Galeş s-a aflat în compania prietenilor săi la “Zilele Snagovului”. De precizat că bărbatul nu a renunţat la doliu. S-a fotografiat alături de o interpretă de muzică populară, la două luni şi jumătate de la moartea Ilenei Ciuculete, iar fotografia cu Georgiana Lepădat a fost postată pe un site de socializare.

„E prea repede, mai trebuie aşteptat măcar până la 6 luni”, a fost reacţia unei fane.

„Nu a făcut nimic greşit. Stimată doamnă, e normal, trebuie să fie înconjurat de prieteni, suferinţa este foarte mare şi dureroasă”, „Cornel nu a fost la distracţie, a fost la muncă! Asta pentru cei care îşi dau cu părerea în necunoştinţă de cauză!”, au reacţionat alţi fani.

Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă marţi, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Cornel Galeş a spus că artista s-a stins din viaţă din cauza unui virus mutant, o formă extrem de agresivă a hepatitei C. Medicii i-au spus bărbatului că până acum nu a existat niciun supravieţuitor al acestui virus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*