E OFICIAL, sunt impreuna! <3 GINA PISTOL si-a asumat relatia si au iesit imbratisati in public! Surpriza: cine este barbatul. FOTO

A negat că are o relaţie cu el, dar… Gina Pistol s-a abandonat total în braţele… „amicului”!
După ce Gina Pistol a fost ţinută în braţe şi sărutată, ce-i drept, pe obraz, în club de unul dintre cei mai cunoscuţi PR-işti de la noi, Denis Radu, CANCAN.RO difuzează astăzi, în exclusivitate, noi imagini care arată că relaţia dintre Gina şi Denis este una foarte apropiată.

Gina Pistol şi Denis Radu au mers împreună la mall şi s-au ţinut în braţe, foarte degajaţi, semn că relaţia lor este una strânsă. Ipostazele tandre din club se pare că nu au fost unice, întrucât Gina şi Denis petrec şi singurei, nu doar înconjuraţi de prieteni.

Cei doi au vizitat câteva magazine împreună, apoi Gina a intrat singură într-un magazin de haine.
După ce au fost văzuţi ţinându-se în braţe în club, Gina Pistol a declarat despre relaţia cu Denis Radu: „Suntem doar prieteni foarte buni! Ne înţelegem extrem de bine, nu poate fi vorba de o relaţie de iubire. Denis este un băiat foarte OK, dar doar atât”.

Gina Pistol s-a despărţit în acest an, după o relaţie de durată, de Alin Cocoş. În timp ce fiul lui Dorin Cocoş s-a cuplat cu o altă bombă sexy din showbiz, Monica Orlanda, Gina nu şi-a asumat, de la despărţire, nicio relaţie.

“Sunt singură. Nu am idee cu cine este (n.r. – Alin Cocoş), îi doresc să fie fericit, eu îmi văd de treaba mea, de proiectele mele, relaţia s-a terminat în termeni amiabili. E puţin cam devreme să rămânem prieteni. Există respect între noi, am petrecut ceva timp împreună”, declara, după despărţire, Gina Pistol.

Imediat după ce vestea rupturii dintre ea şi Alin Cocoş s-a răspândit, prezentatoarea show-ului culinar „Chefi la cuţite” a declarat, elegant, că despărţirea s-a produs din cauza ei.

“Alin e un băiat fain, care are o familie mişto, frumoasă. Doar că problema e la mine, recunosc, eu nu ştiu ce fac. Şi cred că majoritatea foştilor mei iubiţi au vrut să fiu mama copiilor lor, doar că la mine e problema. Sunt o femeie de 36 de ani, care îşi asumă orice. Alin nu mi-a greşit mie cu absolut nimic. Eu încă nu ştiu ce vreau, sunt un om liber, foarte mişto, doar că la mine e problema.

Îmi doresc o familie frumoasă, normal că-mi doresc un copil. Îmi doresc să fie un om cu care să fiu pe aceeaşi lungime de undă, chiar dacă nu vom rămâne mereu împreună. Da, Alin m-a cerut în căsătorie, însă cred că e o ruptură definitivă”, spunea Gina Pistol la scurt timp de la încheierea poveştii de iubire dintre ea şi Cocoş Jr.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*