E cel mai cunoscut fotomodel „cu forme”, dar un barbat a facut-o „vaca grasa” pe Instagram. Ca sa se razbune, tanara s-a pozat in lenjerie, facand asta:

Iskra Lawrence este un fotomodel cu forme, iar pentru curajul ei este foarte apreciată în întreaga lume. Majoritatea femeilor o urmăresc pentru modul în care arată și atitudinea ei de a face față criticilor.

Un utilizator de pe Instagram a avut însă altă părere despre tânară și i-a adresat câteva cuvinte răutăcioase, spunându-i că e considerată frumoasă doar pentru că majoritatea oamenilor sunt obezi: “Toată lumea ar trebui sa inceteze sa manance de la McDonald’s, sistemul de sanatate e la pamant pentru ca prea multi oameni ca ea se imbuiba cu chipsuri”, a scris respectivul utilizator la fotografia tinerei model.

Reacția ei a fost incredibilă! În loc să se simtă stânjenită de comentariu, Iskra a postat fotografii și video-uri în care apare în costum de baie, încojurată de zeci de pungi de chipsuri pe care se presupune că le mănancă tot timpul Într-un video, Iskra apare cum mânâncă chipsuri, dar apoi ridică degetul mijlociu în semn de dispreț pentru toți cei care o critică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*