sd

După nașterea fiului ei, mama a pus ULTIMA ÎNTREBARE și a închis ochii pentru TOTDEAUNA! Medicii nu vor uita niciodată acel moment IMPRESIONANT:

Este știut faptul că o mamă face întotdeauna toate eforturile necesare pentru copilul ei încă din primele clipe de viață ale acestuia, chiar cu riscul de a-și pierde propria viață. Așa a fost și în cazul Karisei Bugal, o femeie din statul Colorado, SUA.

Soții Bugal așteptau cu nerăbdare nașterea fiului lor fără a ști de eforturile pe care femeia urma să le facă

După cele 9 luni de sarcină, Karisa a plecat cu soțul ei la spital, iar în acea dimineață femeia a postat pe Facebook ultima fotografie cu burtica, lângă care a scris: “Singurul motiv, pentru care m-am trezit în această dimineață este nașterea fiului meu”

În acea dimineață medicii au descoperit o complicație, cunoscută ca embolia cu lichid amniotic — ajungerea lichidului amniotic în fluxul sangvin matern. Această complicație este foarte periculoasă atât pentru mamă, cât și pentru făt. Medicii i-au preîntâmpinat că inima copilului poate să nu reziste și au luat decizia de a face cezariană de urgență. Ei i-au propus Karisei două opțiuni: utilizarea anesteziei generale, care ar fi făcut operația mai sigură pentru mamă sau anestezia minimă — o variantă mai sigură pentru copil, însă foarte periculoasă pentru femeie. Însă viitoarea mămică nu a stat prea mult pe gânduri și le-a spus medicilor să procedeze așa cum este mai bine pentru bebeluș.

La scurt timp a apărut micuțul Declan.  În acel moment, Karisa a întrebat ce greutate are fiul ei și a auzit răspunsul: “3.400”. Aceste cuvinte și primul strigăt al fiului ei au fost ultimele lucruri pe care femeia le-a auzit, apoi ea a decedat.

Wes, soțul Karisei, recunoaște că se teme de momentul, în care fiul lui îl va întreba unde este mama lui și ce s-a întâmplat cu ea. El doar speră că băiețelul nu se va învinui pe sine și își va aminti întotdeauna numai de faptul că mama l-a iubit mai mult decât orice de pe această lume. “Aveți grijă de cei, pe care îi iubiți”, — spune bărbatul cu ochii înlăcrimați.

Cazul acestei femei a fost intens mediatizat, iar today.com scrie că acum Declan este bine, fiind înconjurat de familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*