După episodul cu Boureanu, Mircea Badea a fost oprit de polițiști la 3 dimineața. Polițistul l-a recunoscut și îi zice: „Aaa, domnul Badea!…” De necrezut ce-a făcut prezentatorul în acel moment. Ai avea curaj? 😮😮

De necrezut! Ce atitudine are Mircea Badea când este oprit în trafic de polițiști
Mircea Badea este una dintre cele mai cunoscute figuri de pe micul ecran din România. Nu o dată, prezentatorul Antena 3 a povestit că a fost oprit în trafic de polițiști. Acesta are însă o atitudine ostilă față de cei în uniformă cu care a recunoscut că nu vorbește decât ceea ce este necesar.

În urma episodului în care Cristian Boureanu a intrat în conflict cu un polițist, Mircea Badea a povestit cum procedează el când este oprit de către o patrulă. “Eu am propria mea procedură cu poliția. Felix Rache a fost martor când ne-a oprit poliția. Eu am aroganța de a recomanda procedura. Eu nu vorbesc cu polițistul niciodată. Niciodată! Nici nu mă uit la el”, a spus Badea la Antena 3.

Acesta a continuat: “Eram într-o dimineață, trebuia să plecăm în Deltă într-un teambuilding. Era 3 dimineața. M-a oprit poliția să-mi pună fiola. Am deschis geamul, eu mă uitam în față cu mâinile pe volan, ca în America. I-am dat actele, dar nu m-am uitat la el. Apoi zice: ‘Aaa, domnul Badea! Ce faceți?’ Nu i-am răspuns. Când m-a întrebat dacă am băut, i-am zis că ‘Nu’”. Badea a mai spus: “Rache se uita la mine și zicea că-s nebun. Răspundea el pentru mine în dialogul cu polițistul.”

Prezentatorul a încheiat: “De ce nu vorbesc eu cu polițiștii? Să nu zică că i-am înjurat. E greșit să vorbești cu polițistul”

Denisa și Alin au făcut dragoste, însă ce s-a întâmplat la scurt timp a șocat pe toată lumea. Tânăra A MURIT. La fața locului au ajuns polițiștii, care s-au îngrozit de ceea ce au văzut. Oribil ce a pățit, totul a fost înregistrat

Un român din Marea Britanie care și-a ucis cu bestialitate iubita a înregistrat cum o amenință cu moartea, relatează Daily Mail. Informația a ieșit la iveală în instanță, în timpul procesului lui Alin Apopei, care și-a omorât iubita în 2015.

Românul în vârstă de 27 de ani și-a sunat sora, cu puțin timp înainte să-și ucidă iubita. Aceasta nu a răspuns, iar în mesajul vocal lăsat, românul a fost înregistrat cum își amenință iubita cu moartea. „O să te ucid acum”, a afirmat el, după ce a descoperit că Denisa, iubita lui, ar vrea să-l părăsească. Cei doi locuiau în Marea Britanie de mai mult timp, țară unde s-au și cunoscut. Relația lor s-a încheiat însă tragic, după ce românul și-a atacat iubita.

Chemaţi de urgenţă, poliţiştii au găsit-o pe tânăra înjunghiată, iar paramedicii n-au mai putut să o salveze. Denisa avea trupul brăzdat de zeci de lovituri de cuţit.
“Aproape că a fost decapitată”, a afirmat în instanță un procuror, care a oferit detalii șocante despre crimă. Potrivit anchetatorilor, Alin Apopei și Denisa au întreținut relații sexuale cu puțin timp înainte să izbucnească scandalul, care s-a încheiat tragic.

Românul a fost arestat imediat. În secția de poliție, acesta a început să râdă isteric și chiar a afirmat că adeptul Satanei. Acum, el a fost acuzat că a încercat să convingă autoritățile că suferă de boli mintale, pentru a evita să ajungă în spatele gratiilor pentru faptele sale.

Totodată, magistrații britanici au auzit că românul și-a amenințat iubita de mai multe ori. “Denisa l-a întrebat pe acuzat: ce vei face dacă te părăsesc? El a spus: Dacă mă părăsești, te omor”, a afirmat procurorul britanic, în fața instanței.
“Denisa i-a spus că va ajunge la închisoare, iar viața lui ar fi distrusă. El a răspuns că o să spună că este nebun, iar așa va ajunge într-un spital de boli mintale, de unde va fi eliberat”, a continuat procurorul.

Totodată, potrivit sursei citate, Denisa lucra în Marea Britanie ca prostituată, iar Alin ar fi profitat de pe urma ei.

“O conducea la întâlnirile cu bărbați și a realizat pagina ei de pe un site pentru adulți”, a mai spus procurorul de caz. Alin Apopei neagă că a comis crima, în timp ce procesul este în desfășurare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*