0000000000000000000000-504x270

După ce și-a făcut un piercing în sfârc s-a trezit cu un sân gigantic..NU SE POATE ASA CEVA!

O femeie a rămas cu un sân gigantic după ce și-a făcut un piercing în sfârc care i-a cauzat o infecție foarte periculoasă.

Nikki Belza, 33 de ani, a avut prima intervenție la sâni când ea avea 21 de ani, și de atunci a cheltuit 18000 de lire pe alte două intervenții chirurgicale pentru a avea un bust de 32DDD.

După ce accidental și-a rupt piercing-ul din mamelonul ei, Nikki s-a trezit în agonie 2 luni mai târziu, chiar dacă rana era vindecată.
Durerea a devenit de nesuportat și Nikki a leșinat la locul de muncă.

„M-am trezit ziua mea de naștere cu o anumită sensibilitate sub brațul stâng și când am ajuns la locul de muncă durerea a devenit de nesuportat”, a spus ea.

„Fiind o chelneriță am ridica o mulțime de cutii grele, asa ca am crezut ca am tras un mușchi, dar când am ajuns la muncă în acea zi am fost în agonie.

„Am simțit că o să leșin, iar când soțul meu a ajuns acolo nu am mai putut merge.

„El ma dus la mașină și ne-am dus direct la spital.”

Când a ajuns la spital, femeia tremura incontrolabil. Cu toate acestea, după câteva ore, medicamentul și-a făcut efectul așa că Nikki nu a fost considerată o urgență și a fost trimisă acasă.

1 2 3

Dar, în dimineața următoare, ea a început să se simtă și mai rău și a ajuns din nou la spital, temperatura ei a ajuns la 40 de grade.

Nikki, din Las Vegas, SUA, a dezvoltat streptococ de tip A, o infecție pe care a luat-o de la soțul ei CJ, 45 de ani, care a suferit de dureri în gât cu trei săptămâni mai în urmă.

Bacteriile au declanșat o formă mortală de otrăvire a sângelui – sepsis – care a distrus țesutul mamar. Nikki s-a dus la chirurgi pentru îndepărtarea implantului mamar în întregime.

„Când m-am trezit în ICU nu m-am putut uita la pieptul meu, am fost complet devastată, dar atât de recunoscătoare că sunt în viață.

„Doctorii au reușit să salveze sfârcul meu, dar pieptul meu este acum complet plat.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*