După ce Lavinia Pîrva și-a arătat burtica de gravidă, Ștefan Bănică dă vestea cea mare :o În loc să o felicite, toată lumea a râs de ea. :O

Ștefan Bănică Junior își promovează iubita, dar fanii nu l-au menajat deloc. „Știi și tu că e „varză”” Artistul a primit numeroase mesaje în care internauții îi spun verde-n față ce cred despre talentul muzical al Laviniei Pîrva.
Ștefan Bănică Junior are o relație de mulți ani cu cântăreața Lavinia Pârva, cea despre care recent s-a spus că ar fi însărcinată, lucru pe care artista l-a infirmat.

Lavinia Pîrva, care a fost cerută în căsătorie, și-a lansat de curând single-ul „Sfârșitul lumii”, pe care Ștefan Bănică Junior a încercat să-l promoveze pe pagina lui de Facebook, acolo unde o mulțime de admiratori.

„Noul clip al Laviniei (Lavinia Official), alături de Cabron Romania & Nicu Patoi”, le-a transmis Ștefan Bănică fanilor săi, pe Facebook.

Ștefan Bănică Junior își promovează iubita, dar fanii nu l-au menajat deloc. „Dacă o iubești cu adevărta, nu trebuie să o încurajezi”

Fanii nu l-au menajat deloc pe Ștefan Bănică Junior în ceea ce privește talentul muzical al actualei sale iubite. I-au spus verde în față ce cred despre artista Lavinia Pârva.

„Dacă o iubești cu adevărat nu trebuie să o încurajezi, că oricum știi și tu că e „varză” la acest capitol”, „Nu-mi place melodia. Unde nu-i talent… începe să se dezbrace, să iasă în evidență cu ceva. Pun pariu că o vei lăsa pe Lavinia”, ” Piesa asta a Laviniei ai compus-o tu? Se pare că i-ai împrumutat și pe N. Patoi și Cabron, dar tot degeaba. Unde nu e talent adevărat, poți să faci ce vrei, că rezultatul e același”,

„Slab, foarte slab. Când n-ai calități de artist, începi să te dezbraci! Tipic”, „Parcă erați în juriu la o emisiune de talente, cum de sunteți de acord cu așa ceva?”, „Slăbuț, ar trebui să încercați o colaborare și pe plan muzical, poate ar ieși ceva mai bun” – sunt doar câteva dintre mesajele primite de Ștefan Bănică Junior legat de partenera lui de viață, Lavinia Pîrva.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*