După ce Andreea Mantea i-a spart căsnicia, a reușit să-și refacă viața. Rivala brunetei e gravidă a doua oară

După ce Andreea Mantea i-a spart căsnicia, a reușit să-și refacă viața. Fosta rivală a brunetei așteaptă cel de-al doilea copil.
În urmă cu ani, prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea era implică într-un scandal amoros de proporții. I-a furat soțul dansatoarei Alexandra Bădescu, care la acea vreme era însărcinată cu Andrei Țârdea.
Din păcate, povestea de amor dintre Andreea Mantea și Andrei Țârdea nu a rezistat, astfel că s-a ajuns la separare.

Între timp, Andrei Țârdea s-a căsătorit cu o tânără pe nume Corina.
Și fosta lui soție, Alexandra Bădescu, fosta rivală a Andreeei Mantea, și-a refăcut viața.
După ce Andreea Mantea i-a spart căsnicia, a reușit să-și refacă viața. Alexandra Bădescu și-a arătat burtica de gravidă

Între timp, Andrei Țârdea s-a căsătorit cu o tânără pe nume Corina.
Și fosta lui soție, Alexandra Bădescu, fosta rivală a Andreeei Mantea, și-a refăcut viața.
După ce Andreea Mantea i-a spart căsnicia, a reușit să-și refacă viața. Alexandra Bădescu și-a arătat burtica de gravidă

Alexandra Bădescu este acum în culmea fericirii. Aceasta așteaptă cel de-al doilea copil. este însărcinată și burtica de gravidă este mai mult decât proeminentă.
Ea mai are un copil, o fetiţă pe nume Ariana, în vârstă de opt ani.

Citeste si:
Alexandra ex-Ţârdea, o ameninţă pe Andreea Mantea: „Ştii ce se întâmplă dacă te prind! Şi o sa te prind cândva!”

Alexandra Bădescu, ex-Ţârdea, nu a uitat-o pe Andreea Mantea, cea care l-a sedus pe fostul ei soţ, Andrei Tardea, chiar in perioada in care aceasta urma sa nasca. Într-un interviu acordat bucătărescu.ro Alexandra a trecut la ameninţări şi i-a transmis un mesaj brunetei: „Ştii ce se intampla daca te prind! Şi o să te prind cândva!”.

„Sunt nascută în 1984, dar consider că viaţa mea a început cu adevarat în aprilie 2009, când s-a născut feţita mea, Ariana-Maria. Dacă ştiam cât de frumos este să fii mămică, poate că făceam asta mult mai devreme şi, acum, aş fi crescut împreună cu fiica mea. Spun asta cu toate că, se ştie, copilul acesta a apărut în acelaşi timp cu o mare durere, noi fiind părăsite atunci de tatăl ei. Andreea Mantea, ştii ce se întâmplă dacă te prind! Şi o să te prind cândva!!!”, a declarat Alexandra, singura vedetă feminină care a bătut o ziaristă!

Cât despre relaţia cu fostul soţ, Alexandra spune:: „El a văzut-o o singură dată pe fetiţă, însă am reuşit, până la urmă să începem să avem o relaţie civilizată, ca între doi oameni care au împreună un copil. Vorbim la telefon şi uneori i-o dau şi pe fetiţă să vorbească. Din păcate, amândoi suntem nişte oameni foarte ocupaţi şi acest lucru nu se întamplă foarte des. Dar copilul creşte şi vreau să ştie că are şi un tată, indiferent de ce s-a întâmplat între noi”.

Citeste si:
Fostul iubit al Andreei Mantea s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Fostul iubit al Andreei Mantea s-a căsătorit. Andrei Țârdea și Corina au făcut pasul cel mare, în cel mai mare secret. Imaginile au fost făcute publice pe contul de socializare, chiar de tânăra mireasă, care a purtat o rochie superbă.

Fostul iubit al Andreei Mantea s-a căsătorit cu cea care i-a fost alături în ultima perioadă
Antrei Țârdea s-a iubit și cu Andreea Mantea, însă cei doi au pus capăt relației după multe certuri și împăcări. Aproape un an a durat povestea lor, prin 2009, și s-a terminat cu inimi frânte de ambele părți, din cauza scandalurilor repetate în care ajungea Țîrdea. El a plâns după ea, ea și-a înghițit lacrimile de dor… Acum, la ani distanță, Andreea e mamă singură în urma unei relații dureroase cu luptătorul Cristi Mitrea, iar el…bărbat însurat.

Mai mult, Andrei Țârdea a mai fost căsătorit cu Alexandra, în urmă cu mai mulți ani, iar cei doi au divorțat cu scandal, după ce fosta soție declara atunci că acesta nu își recunoaște fiica. Ea a declarat că fostul soţ i-a cerut să avorteze când era însărcinată în cinci luni, iar când a refuzat să renunţe la copil, deoarece era foarte târziu, Andrei a ameniţat-o cu moartea.„Andrei consideră că fiecare relaţie eşuată a sa a fost o mare greşeală. De fiecare dată când intră într-o altă relaţie vorbeşte foarte urât de fosta iubită. După ce ne-am despărţit m-a ameninţat că mă omoară. A zis că o să dea cu maşina peste mine ca să nu ajung să nasc. În urma acestor ameninţări am făcut plângere”, a declarat aceasta în 2009.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*