După ce a slăbit peste 30 de kilograme, Silviu Prigoană a dezvăluit secretul său: „Dacă vreți să nu faceți diverse boli, beți…” Ce a consumat omul de afaceri:

În urmă cu câțiva ani, Silviu Prigoană a luat o decizie drastică în ceea ce privește silueta sa, iar după numai câteva luni a ajuns să fie mai slab cu câteva zeci de kilograme.

De atunci, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu reușește să își păstreze greutatea la care a ajuns și a dezvăluit și ce a făcut pentru a slăbi atât de mult:

„Nu (n.r. nu ţine dietă). Dacă vreţi să nu faceţi diverse boli, beţi suc de sfeclă roşie. Asta pentru sănătate. Vreţi să slăbiţi? Simplu. Nu mâncaţi. Stresul nu îngraşă. N-are nicio legatură stresul cu îngrăşatul. Nu trebuie să te înfometezi. Mănâncă mâncare cu o putere calorică mică. De exemplu, dacă mănânci 5 kg de castraveţi nu te îngraşi. Mai bagi şi un kg de apă plată pe lângă, e stomacul plin. Dar se poate. Cine vrea, poate. De Crăciun și de Pasti, de 2 ori pe an, nu se îngrașă lumea. Nicio problemă”, a declarat Silviu Prigoană pentru „Antena Stars”.

În rest, omul de afeceri trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu soţia lui Mihaela. Prigoană a mai mărturisit şi că cea mai mare bucurie a sa sunt copiii, dar şi că îşi doreşte foarte mult o fetiţă.

„Da. O fetiţă (n.r. vrea să facă). Sănatatea familiei mele, sănătatea copiilor mei, succesul lor în viaţă mă face fericit. Viaţa mea e liniară. Nu e nicio modificare. Viaţa mea e liniară. N-am suişuri şi coborâşuri. (…) Am avut o viaţă foarte frumoasă şi până la 53 de ani am trait intens cât alţii până la 106 ani. N-am regrete, n-am absolut nimic din punctul acesta de vedere”, a mai spus Silviu Prigoană.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*